Last news in Fakti

10 Май, 2023 11:29 4 357 0

Защо семейството на Джейми Фокс пази диагнозата му в тайна?

  • джейми фокс-
  • актьор-
  • изпълнител-
  • диагноза-
  • медицинско усложнение-
  • здравословни проблеми-
  • хоспитализация

Единственото, което се знае за спешното хоспитализиране на актьора, е че се е наложило заради "медицинско усложнение"

Защо семейството на Джейми Фокс пази диагнозата му в тайна? - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Джейми Фокс беше хоспитализиран преди седмици, докато снима нов филм, но все още няма почти никаква информация за състоянието му. Който е следил отблизо кариерата на Джейми Фокс обаче, не трябва да се учудва на това, предава vesti.bg.

На 11 април Фокс беше хоспитализиран в Атланта, Джорджия, където снимаше филма на Netflix "Отново в действие" и от тогава насам има само една публикация в профила му в Инстаграм, и то благодарствена към феновете му.

„Оценявам цялата любов!!!“ публикацията гласи: „Чувствам се благословен“.

Желанието за уединение е в унисон с начина, по който винаги е живяла звездата от "Ray", въпреки кариерата, която го поставя в светлината на прожекторите. Прегледът на интервютата с Фокс през годините дава много информация за мислите му за ролите му, множество шеги, малко информация за детството му и много малко вникване в действителния му личен живот.

Съобщава се, че Фокс се е срещал с Кейти Холмс, бившата съпруга на Том Круз, в продължение на години – връзка, която никога не е потвърдена, въпреки че е била запечатвана през годините по време на романтични срещи или моменти, в които са били нежни един с друг.

През 2016 г. актрисата от „Истинските съпруги от Атланта“ Клаудия Джордан потвърди, че Фокс и Холмс се срещат, като каза: „Той е много щастлив с нея. Харесва ми, че така." Джордан по-късно изясни коментарите си, като каза, че се е "изказала погрешно". „Изобщо не знам за Джейми с Кейти“, каза тя. — „Никога не съм ги виждала заедно“.

Две години по-късно Фокс беше интервюиран от водещия на SportsCenter Майкъл Смит за участие в баскетболен мач на знаменитост от НБА, когато Смит попита звездата: „Ти и Кейти Холмс играехте ли баскетбол за Свети Валентин?“ Като истинска любов и баскетбол?“

Фокс внезапно прекрати интервюто, като свали слушалките си и си тръгна. Съобщава се, че Фокс и Холмс са се разделили през 2019 г.

Така че мълчанието около „медицинското усложнение“ на Фокс, за което съобщи семейството му, не бива да изненадва никого, а е напълно типично за звездата.

Знаменитостите са се справяли с подобни ситуации по различни начини, от много публичното възстановяване на Джереми Ренър след прегазването му от снегорин до диагнозата рак на дебелото черво на Чадуик Боузман, която не става публична до смъртта на актьора от "Черната пантера".

Тези, които познават Фокс, са предпазливи, когато говорят за сегашното му състояние. По време на интервю за подкаста „Impaulsive“, пуснат миналата седмица, Кевин Харт каза, че е „щастлив“ да има достатъчно близко приятелство с Фокс, за да може да се увери лично как е той.

Харт каза, че Фокс "се подобрява" и също така загатна защо не се споделя много за него публично от вътрешния кръг на Фокс. „Те са сплотени точно заради това - защото Джейми винаги е пазил личния си живот до известна степен“, каза Харт.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА