10 Май, 2023 13:15 1 751 2

Треньорът на Блейк Лайвли разкри тайната на стройната ѝ фигура

  • блейк лайвли-
  • треньор-
  • тренировки-
  • отслабване

Фитнес инструктурът е тренирал още Райън Рейнолдс, Синди Крауфорд, Себастиан Стан от Marvel, Ан Хатауей и Емили Блънт

Треньорът на Блейк Лайвли разкри тайната на стройната ѝ фигура - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Личният треньор на Блейк Лайвли, Дон Саладино, сподели най-добрите си съвети за ефективно отслабване и поддържане на стегната фигура като на звездата.

Фитнес инструктурът е тренирал хора като Блейк и нейния съпруг Райън Рейнолдс, но също и Синди Крауфорд, Себастиан Стан от Marvel, Ан Хатауей и Емили Блънт.

Той обясни, че клиентите му „никога не гладуват“ и че „никога не приемат ниско съдържание на въглехидрати“ в разкритие, което може да се окаже шок за някои.

Дон също се кълне срещу калорийния дефицит и вместо това насърчава здравословни навици на живот, като пиене на вода, ходене и най-важното, достатъчно сън всяка вечер, предава vesti.bg.

„Това е средство за изгаряне на мазнини и е безплатно“, каза той, преди да добави, че веднъж видял клиент да губи девет килограма за три седмици просто от 90 допълнителни минути сън на нощ. „Моите клиенти разбират колко е важно да бъдат силни и разбират колко е важно да получат достатъчно енергия. Те не гладуват“, каза Дон.

„Нека спрем да говорим за загуба на тегло“, добави той. „Нека започнем да говорим за промяна на състава на тялото и да спрем да живеем в калориен дефицит. Калориите са енергия, така че ако се качите в кола и заредите кола с гориво, колата ще кара, докато не свърши.

„Човешкото тяло ще погледне количеството калории, които някой приема, и ще каже: „Чакай малко, този човек не влага достатъчно енергия в тялото ми“ и вие няма да се движите толкова добре."

„Ето защо има хора, които ядат твърде малко калории, и не могат да отслабнат. Нивото на кръвната им захар е ниско и енергийното им ниво е ниско, така че вече не се движат толкова често“, разсъждава той.

Дон каза още, че ходенето може да бъде страхотна форма на упражнение и може да бъде толкова просто, колкото ходенето навсякъде в продължение на поне 30 минути.

„Сутрин ходете пеша на работа, ходете пеша до вкъщи от работа, след всичките три хранения, ходете 30 минути, просто направете нещо“, насърчава той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    3 0 Отговор
    ох тази милата , как я пориха в някакъв филм Диваци , май беше .... двама младоци , със стоманени смоци ...
  • 2 ГУМЕН КРАДЕВ

    2 0 Отговор
    Като и гледам задната опора бая изходнокоремни преси е правила !