Last news in Fakti

10 Май, 2023 15:29 4 047 6

Къде всяка зодия среща сродната си душа

  • любов-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • любовен хороскоп-
  • сродна душа

Ето къде всеки зодиакален знак може да открие своята житейска половинка

Къде всяка зодия среща сродната си душа - 1
Снимка: Shutterstock

Да срещнеш човека, който те разбира по-добре от всеки друг, който може да те обича безусловно и да изградиш живот с него, е мечта за почти всеки човек на планетата. Изглежда, че звездите са предопределили дори и мястото, на което зодиакалните знаци могат да срещнат сродната си душа. Ето къде ще намерите своята половинка според зодията:

Овен

Те ще се срещнат с потенциални партньори на летището, пише Флагман. Овенът е най-приключенският знак в зодиака. Винаги пътуват до нови места, за да видят нови забележителности и да се насладят на нови преживявания. Ако имате някой в живота си, който вече е развълнуван да планира следващата си ваканция, преди текущата му ваканция дори да е приключила, много вероятно е да имате Овен в ръцете си.

Телец

Телците ще срещнат потенциални партньори на фестивали за храна и вино. Те са чувствени и романтични, когато става въпрос за любов. Отделят време, за да се насладят на всеки момент с човека, когото харесват. По същия начин, по който човек може да се наслади на чаша хубаво вино.

Близнаци

Близнаците срещат потенциални партньори в нощни клубове или барове. Те са невероятно социални същества, които обичат да прекарват времето си на оживени места, заобиколени от много хора. Едно от най-оживените и вълнуващи места за случайни срещи с други би бил нощен клуб. Баровете също са пълни с разговорливи хора, които са отворени да се опознаят.

Рак

Раците ще срещнат потенциални партньори в групи за подкрепа. Те са известни като зодията, която е най-засегната от техните емоции. Груповите терапевтични сесии и групите за подкрепа са места, където хората могат да бъдат уязвими, докато напълно разкриват как се чувстват. Тъй като Раците обичат да говорят за чувствата си, групите за подкрепа и откритите терапевтични сесии са места, за които да помислите.

Лъв

Лъвовете ще срещнат потенциални партньори във фитнеса. Въпреки своята същност те не се опитват да бъдат повърхностни или суетни, но външният вид означава много за Лъвовете. Ето защо някой, който изглежда във форма и привлекателен във фитнеса, може лесно да привлече вниманието им.

Дева

Девите ще срещнат потенциални партньори в работата. Те са логични, аналитични и трудолюбиви хора. Може да се разчита на тях да се появят навреме и да се справят с всичките си задължения. Техният перфекционизъм ги кара от време на време да остават в офиса до късно в петък вечер. Изобщо не е изненадващо, че Девите ще срещнат своя потенциален партньор в работата.

Везни

Везните ще срещнат потенциални партньори на религиозни или политически места. Те мислят за подхода към любовта по традиционни начини в сравнение с други зодиакални знаци. Когато става въпрос за следване на традициите от старата школа има смисъл да търсите романтика с някого, с когото знаете, че споделяте политически или религиозни възгледи. Астрологията на зодиите отбелязва, че Везните са мирни, справедливи и уравновесени хора. Те предпочитат да не са сами в живота, а партньорството е един от основните им приоритети. Везните силно клонят към установените и конвенционални обичаи, когато става дума за любов.

Скорпион

Скорпионите ще срещнат потенциални партньори на плажа. Те са интензивни любовници, които излъчват високи нива на увереност. Срещата с някого на плажа би била лесна за Скорпион, който се е насочил към някой интересен човек.

Стрелец

Стрелците ще срещнат потенциални партньори в местното кафене. Те са последователни, щедри и оптимистични. Посещението на местното кафене всяка сутрин за ледено лате и кроасан може да звучи като най-добрата сутрешна рутина за един обнадежден Стрелец.

Козирог

Козирозите ще срещнат потенциални партньори на сватби. Те могат да оценят красотата в това да гледат как истинската любов се разгръща пред очите им. Сватбата е прекрасно събитие, посветено на нищо друго освен на истинската любов. Сватбите събират тонове необвързани, които може да търсят малко романтика. Когато гледате как някой, когото лично познавате, се жени за своята сродна душа, това добавя усещане за неотложност и желание към вашето лично търсене на приказна връзка. Сватбите са идеални места за Козирозите да срещнат половинката си.

Водолей

Водолеите ще срещнат потенциални партньори в книжарниците. Те са интелектуални същества, които се нуждаят от умствена стимулация в отношенията си. Ако не знаете нищо за история, литература или текущи събития, вероятно няма да привлечете обичта на Водолей. Астрологията на зодиите описва Водолеите като дълбоки мислители, които предпочитат да се фокусират върху идеалистични причини. Те търсят връзки с други, които не са повърхностни. Тънките като хартия връзки с Водолей просто няма да издържат много дълго.

Риби

Рибите ще срещнат потенциални партньори в доброволчески групи. Те са невероятно състрадателни и внимателни към другите. Те обичат чувството, което изпитват, когато могат да помогнат на някой друг да излезе от мътна ситуация. Тъй като Рибите са водени от желанието да помогнат на другите в нужда, доброволческите програми са най-доброто място, където могат да отидат, за да срещнат специален човек на романтично ниво.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    5 0 Отговор
    Ще срещне пудела на летището
  • 2 Овенъ

    2 0 Отговор
    Плясках една водолей на летището в Англия..
  • 3 Нинджа

    1 0 Отговор
    Хора Зодии са Различни
  • 4 Идън

    4 0 Отговор
    За душата разбрахме... А тялото къде ще срещнем ?

    Коментиран от #5

  • 5 Ами

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    От където си пусне душата ,там се вкарва тялото...😀

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.