11 Май, 2023 10:15 1 014 5

Защо Дрю Баримор отказа да води церемония на MTV

  • дрю баримор-
  • mtv-
  • награди-
  • стачка-
  • сценаристи-
  • холивуд

Тя показа солидарност към стачката на холивудските сценаристи

Защо Дрю Баримор отказа да води церемония на MTV - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дрю Баримор няма да бъде водеща на церемонията по връчването на филмовите и телевизионните награди на MTV за 2023 г. на 7-и май в Санта Моника, Калифорния, съобщи сп. „Варайъти“, цитирано от ЮПИ.

Според „Варайъти“ 48-годишната актриса и водеща на токшоу се е отказала от домакинството на тазгодишното събитие в подкрепа на продължаващата стачка на американската Гилдия на сценаристите. Баримор обаче се е съгласила да бъде водеща на шоуто за наградите през 2024 г.

„Вслушах се в сценаристите и за да ги уважа истински, ще се откажа от воденето на живо на церемонията по връчването на филмовите и телевизионни награди на MTV в знак на солидарност със стачката им“, обяви Баримор и добави: „Всичко, което ни радва и вълнува във филмите и телевизията, е родено от сценаристите им. Докато не бъде постигнато решение, аз избирам да изчакам, но ще гледам от вкъщи и се надявам да се присъедините към мен“.

„Благодаря на MTV, които наистина бяха едни от най-добрите партньори, с които някога съм работила. И нямам търпение да бъда част от това догодина, когато наистина ще мога да отпразнувам всичко, което MTV е създала, а именно шоу, което позволява на феновете да избират при кого да отидат наградите и е наистина завладяващо“, каза още актрисата.

Филмовите и телевизионни награди на MTV ще се излъчват в неделя, но без водещ. Освен това MTV отмени червения килим за шоуто, пише БТА.

Американската Гилдия на сценаристите гласува за разрешаване на стачка тази седмица, която влезе в сила във вторник. Токшоута като „Вечерното шоу на Джими Фалън“ и „Джими Кимъл на живо“ са спрени до края на тази седмица и се излъчват техни повторения.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    0 0 Отговор
    То 7-ми май мина
  • 2 урко

    0 1 Отговор
    тая е станала квадратна.. белото не прощава
  • 3 СЗО

    1 0 Отговор
    Правилно! Тя е сто килограма тая.
  • 4 Ццц

    2 0 Отговор
    Пробвайте с палячото. Той умира да се показва и няма да откаже. Ще си дойде и с дрехите и за нищо на света няма да иска да се преоблече. Така че и по-евтин ще ви излезе ако не броим наркотиците.
  • 5 док

    0 0 Отговор
    7-ми мина,ама Дрю си е пухена мацка.