Last news in Fakti

11 Май, 2023 13:58 10 537 7

Близките на Благой проговориха за връзката му с Мария

  • мария обрейкова-
  • благой георгиев-
  • връзка-
  • слух-
  • сървайвър

Приятелите на Благо Джизъса се забавляват искрено на упоритите слухове

Последния упорит слух за бившия футболист Благой Георгиев за това, че се е сближил с Мария по време на пребиваването им на "Островът на отшелника", разсмя близките му.

Прясно разведеният Благой е отново магнит за женското внимание и съвсем очаквано стана мишена на Мария, която не успя да блесне с нищо по време на участието си в "Сървайвър" и явно е решила да задържи вниманието на обществото върху себе си, използвайки славата на татуирания мачо.

След края на снимките на шоуто за оцеляване се появи и снимка, която уж потвърждава връзката му с Мария. Кадърът е заснет по време на една от сбирките на участниците след прибирането им от Доминикана. Но Мария търсела близост с Благой и от нея тръгва изрязаната снимка, на която са уж само двамата с неговите деца, но всъщност се виждат и още двама от участниците - Светослав и Татяна, съответно няма нищо интимно в кадъра.

Близки приятели на татуирания мачо се заливат от смях след последните новини, че се е хванал с Мария, пише Шоу Блиц. "Толкова ниско ли да е паднал?! Моля ви, не се излагайте. Благой винаги е имал до себе си красиви и желани жени. Няма да се хване точно с Мария, на която бузите в шоуто не спират да растат след всеки епизод", коментират негови близки.

Те не крият, че са усетили някакви любовни пориви от страна на Мария към Благой и имат съмнения, че именно тя пуска тези слухове из медиите. "Мария въобще не е типът жена на Благой и дори не би се прежалил и за веднъж да бъде с нея. Видимо тя много търси неговото внимание - дали е влюбена или иска да се възползва от неговата слава... само тя си знае, но се излага", категорични са запознати със ситуацията.

Всички смятат, че Мария е сред най-незабележимите участници. "Ще я запомним само с това, че се търкаляше на арената като гюле и че бузите ѝ стават по-големи и от мекиците, които се опитваше да прави", съскат в социалните мрежи зрители на шоуто.

Снимките ѝ в социалните мрежи пък повдигат въпроса каква е всъщност нейната професия и може ли да се нарича инфлуенсър човек, който буди масово неодобрение сред зрителите. Тя отпадна вече от шоуто, а към финала се отправят Благой Георгиев, Светослав, Татяна, Геновена, Цецо, Едис и Ермина. Един от тях ще грабне голямата награда от 100 бона.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    14 1 Отговор
    Колко ли плаща мисирките да пишат за него
  • 2 от село

    7 0 Отговор
    Ама от Сървайвър да се търсят министрите !
  • 3 Мароеб

    7 2 Отговор
    Ма Маро!Ма що се отказа да фантазираш за урките и наблегна на Джизъса.Мсй искаш да му дуаааш
  • 4 ха, ха

    8 2 Отговор
    Блажко е магнит само за простовати жени,видя и се и последната му,ааааа и на перачката му Татяна.А инфлуенЦър е всеки безработен вече качил изкилиферчени снимки в инстаграм.
  • 5 Ххх

    6 3 Отговор
    Не 100, а 150 000 е наградата. И стига сте завиждали, много си е хубаво Мимето.
  • 6 Джони Ринго

    9 3 Отговор
    Той па е големия убавец с тези изкуствени зъби който си личат поне от 345000 хиляди километра. Много си е хубаво момичето.
  • 7 Ужас...

    11 0 Отговор
    При мъж на 40 години, с такъв хаотичен личен живот и 4 деца, които не се знае дали гледа изобщо, да се дават такива оценки на жените в живота му е върховна наглост и простотия! По-добре близките и приятелите му да мълчат. Добре, че още има наивни жени, грозни или не, които да се връзват на номерата му, че нормална, с малко повече жизнен опит, интелект и самоуважение, вече не би го и погледнала. Затова и само момичета с такава възрастова разлика му се лепят и си вярват, че са вървежни.