Last news in Fakti

13 Май, 2023 11:48 4 437 5

Васил от "Hell's Kitchen" посочи разликата между Виктор Ангелов и Андре Токев (ВИДЕО)

  • отпаднал-
  • елиминации-
  • хелс китчън-
  • васил-
  • виктор ангелов-
  • андре токев-
  • hell's kitchen

Отпадналият на дни от финала Васил разкри какво е да работиш за двама от най-големите кулинари в България

Последният от отпадналите участници в Hell's Kitchen - Васил, който напусна кулинарното шоу на крачка от големия финал другата седмица, гостува при Гала в "На кафе" и сподели доста интересни детайли от кухнята на предаването, включително и за шеф Виктор Ангелов.

Васил съвсем чистосърдечно призна, че е бил истински щастлив от факта, че е получил черна куртка, но именно това го накарало да се отпусне в последните дни. Друга причина да не е сред финалистите била, че осъзнал, че не може да се бори със силната професионална конкуренция на другите участници. Васил не е готвач, а мениджър на ресторант. Още с влизането си в Hell's Kitchen той призна, че понякога се изкушава да запретне ръкави в кухнята и да сготви нещо, защото е амбициозен и обича да изпипва нещата. В "На кафе" той призна, че преди да влезе в Hell's Kitchen, взел решение да "тренира" при шеф Андре Токев, който го взел за чирак.

Според отпадналия Васил атмосферата при Токев била коренно различна от тази при Виктор Ангелов: "Там не се викаше, не се крещеше, нямаше никакви такива неща", каза Васил. Той призна още, че не е бил подготвен за социалния елемент в шоуто, за изолацията и за напрежението от това да прекарваш цялото си време с едни и същи хора, които едновременно са част от твоя екип, но са и твои конкуренти.

"Много пъти съм чувал: "Мечтая да имам собствен ресторант". Това е лесно – въпросът е ресторантът да просперира и да радва клиентите. Защото това, което правим, е малко или много изкуство", заяви още Васил пред Гала. Васко създал първото си заведение на крехката възраст от 22 години в Китен, след като взел голям кредит. Днес бизнесът му е вече стабилен и успешен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    8 1 Отговор
    има Стил
  • 2 фенче

    5 1 Отговор
    този богаташчето, бизнесменчето, беше единствения, за който не беше ясно какво точно прави в шоуто, ако е искал да става кулинар, да си плати таксата и да иде в кулинарно училище в Европа, нали има пари, същата е оная родопската селянка със силозите, дето не са нейни, а на свекърва и
  • 3 Перник

    3 3 Отговор
    На 22години голям кредит смях в залата.Дъщеря ми е на 21 две години се осигурява на 2000лв. и за кредит дска и каза не става.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 че ти си казал

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Перник":

    на 19 изтеглих 180 000лв. Има едно нещо вика му се ипотека.
  • 5 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Перник":

    Смешко! Васил е теглил заем преди 20 години, пазара беше друг! Това че щерка ти се е осигурявала на тази сума, нищо не значи! Тегли ти кредит, кат си много ербап!!!