Last news in Fakti

13 Май, 2023 15:51 5 149 11

Разпадна ли се окончателно "Ъпсурт"?

  • ъпсурт-
  • група-
  • рапър-
  • ицо хазарта-
  • разпадане-
  • раздяла

Рап триото от години не се изявява като такова, а на участията на групата ходят само Ицо Хазарта и Бате Венци

Слуховете за края на „Ъпсурт“ витаят от няколко години в пространството, въпреки че Ицо Хазарта многократно твърдеше, че между него, Буч и Бате Венци няма конфликти и си остават трио. Групата обаче не е в добре познатия от години състав и не го крият. На официалната им страница в социалните мрежи има снимки само на Бате Венци и Хазарта, а Буч отсъства от фотосите от 2019 насам. Последните кадри като трио са от 2017 година, пише "Уикенд".

„Доста жълта новина, дори кафява бих казал! Това не е вярно и отричам такова твърдение, че се разпадаме“, заяви ядосано Ицо Хазарта преди време, когато вече групата се бе разтурила.

Няма изненада в това, че причината за разкола в „Ъпсурт“ са парите. Амбициозният Ицо искал групата да работи по-активно, да приема повече участия и съответно да печелят повече. Преди няколко години самият Хазарт започна да се изявява и соло, като ходи и по самостоятелни участия. Малко след това влезе и в политиката. Христо Петров пристана на „Продължаваме промяната“ през 2021 година и оттогава изявите му като депутат и активист зачестиха много повече.

Тогава рапърът написа публикация как има хубав живот, жена и деца и от доста време изкарва добри пари от бизнеса си, а песните на „Ъпсурт“ от години ги знае наизуст половин България.

„Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват“, води вътрешен диалог Хазарта и си задава въпроса: „Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии?“.

След това сподели, че до онзи момент не се е опитал да помогне на страната, която му е дала всичко, а той не ѝ е дал нищо.

Не е ясно дали Хазарта и Венци са накарали Буч да напусне, или той сам е пожелал да се отдели и да се отдаде на солова кариера.

„За мен лично нищо необичайно не се е случило. Случва се и в най-добрите семейства. Раздялата беше по взаимно съгласие. Може би нещата са се поизчерпали, може би и на мен не ми харесваше посоката, в която се развиват нещата. Започна да се говори за групата само като за бизнес, няма лош в това, но аз имам принципи и не всичко е пари“, заяви преди време Буч, който след 23 години на сцената се отдаде на солова кариера, но почти никой не чува нищо за него.

„Ъпсурт“ вече е дует. Това мога да кажа“, лаконичен е Буч, който подчерта, че не желае да влиза в публични конфликти с бившите си партньори, допълва изданието. Те са си изяснили всичко, което имали да си кажат, и вече са приключили отношенията си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    16 2 Отговор
    Аре бе.....Важното е , да има грантове !!! Нашенска работа !!!
  • 2 Лошо е когато ти се прещипе

    4 0 Отговор
    Нерв в главата, требва психиатър да се намеше 🤣
  • 3 Читател

    15 0 Отговор
    Цялата новина е едно голямо ако
  • 4 Топ ъф дъ топ

    9 2 Отговор
    Топ новина,местя и пущам србско!
  • 5 въйй.....

    3 2 Отговор
    Събириете са майна.Вий стие велики !
  • 6 Знае се от поне година

    3 3 Отговор
    Ицо разказа всичко в интервю с Тото от скандау
  • 7 Притеснен

    3 7 Отговор
    Е това е една от музикалните групи,която не й схванах точно посланието ,може би защото съм по-млад.
  • 8 Чеп

    3 1 Отговор
    Тоя в ляво е жив п......с.Жив ляв пеееал.
  • 9 Костята Малопишковеца

    2 7 Отговор
    На мен не ми дреме , аз си имам евро и си слушкам митрошемавата
  • 10 Дреме

    4 1 Отговор
    ми за хазартния наркозавиим клоун!
  • 11 мисирка

    0 1 Отговор
    Това е голяма новина...отпреди само 3-4години!