Last news in Fakti

7 Октомври, 2013 11:00 2 407 0

Никол Кидман на "нож" със своя колежка

  • кидман-
  • уотс-
  • приятелство-
  • война

Двете звезди не могат да се траят

Никол Кидман е започнала война със своята доскорошна най-добра приятелка Наоми Уотс, предаде tialoto.bg. Според американското списание Star, двете австралийски актриси, които си бяха изключително близки в продължение на десетилетия, са в много сериозен и труден етап от своите отношения.
 
Проблемът между двете знаменити блондинки започнал, когато Никол отказала да се яви в телевизионно предаване, посветено на номинацията за главна женска роля за наградата „Оскар“ на Наоми, в началото на годината. Това дълбоко разстроило Уотс и тя се отдръпнала от Кидман, която от своя страна е носителка на „Оскар“.
 
Съперничеството между двете дами също така се събудило и покрай последните им роли, в които те пресъздават две култови принцеси: Никол изигра Грейс Кели, а Наоми пресъздаде на екрана принцеса Даяна.

Предварителните мнения на критиците за филмите, които ще излязат по кината съвсем скоро са, че превъплъщението на Никол като принцесата на Монако ще е по-добро от това на Наоми като Лейди Ди. „Никол определено злорадства, а Наоми се дистанцира все повече и повече“, казва източник, близък до бившите приятелки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА