23 Май, 2023 13:15 4 398 13

Сватбени камбани: Джеф Безос се сгоди (СНИМКА)

  • джеф безос-
  • лорън санчес-
  • годеж-
  • сватба

Един от най-богатите хора в света се сгоди за тв водещата и пилот на хеликоптер - Лорън Санчес

Сватбени камбани: Джеф Безос се сгоди (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от най-богатите хора в света и основател на Amazaon Джеф Безос има намерение отново да чуе сватбените камбани. След като през 2019 година той се разведе с първата си съпруга Маккензи Скот, с която имат 4 деца, сега бизнесменът се е сгодил за Лорън Санчес - пилот на хеликоптер и бивша водеща, съобщава близък до двойката източник пред CNN.

59-годишният Безос и 53-годишната Санчес в момента са на почивка в Южна Франция, където дори бяха забелязани на прожекция на филм на кинофестивала в Кан.

Двамата прекарват ваканцията си на струващата 500 милиона долара яхта на милиардера, а Санчес беше заснета с пръстен с огромен камък на безименния пръст.

Връзката им става публична през януари 2019 г., след като Безос съобщава, че се развежда със съпругата си Маккензи Скот след 4 деца и 25 години брак.

По същото време тв водещата също е в процес на развод със съпруга си Патрик Уайтсел, с когото са заедно от 13 години. Санчес и Патрик имат 2 деца, а от предишна връзка новата годеница на Безос има още един син.

Безос и Санчес пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

През 2022 г. двойката допуска екип на CNN в дома си във Вашингтон в първото си съвместно интервю, в което говори за филантропската си дейност, насочена към стратегическо раздаване на огромното богатство на Безос за различни каузи, припомня ladyzone.bg.

Когато става въпрос за благотворителните им съвместни усилия, Санчес заявява, че те са "наистина страхотни съотборници", като добавя със смях, че могат да бъдат и "малко скучни".

Безос пък описва журналистката и пилот на хеликоптер, носителка на награда "Еми", като "най-щедрия, най-сърдечния човек, който някога бихте срещнали", и казва, че тя е "вдъхновение".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    21 1 Отговор
    Дано адвокатите му се постараят с брачния договор. Що му трябва да се жени, да взема на лизинг и сменя с нов модел, като му омръзне стария.
  • 2 да се спънеш

    19 1 Отговор
    два пъти в един същи камък, на всеки може да се случи, дано адвокатите му поработят по брачния му договор, че като гледам хищническия поглед на момата пардон презрялата жена, повече ми мяза на голямата бяла акула, ако се отърве с няколко милиарда ще е шампион, то бившата му май в момента е на първо място във Форбс по богатство.
  • 3 фенче

    9 1 Отговор
    този поне има деца само от брака си, а вече е във фазата на андропаузата, докато оня Мъск има девет деца от различни жени, с които, естествено, и да иска не може да сключи брак, едновременно с всичките, а учи хората да нямат деца, и им обещава планети и звезди, и всяко второ видео в ТикТок е негово, докато за този, деветдесет процента от населението на света, не са и чували, нищо че сигурно са поръчвали продукти от него
  • 4 Лаврентий Берия

    9 0 Отговор
    Мале, на тая "очите" и като глава на първокласник бре? Безос май има мания...!

    Коментиран от #7

  • 5 Едно е сигурно

    20 0 Отговор
    Да имаш пари не значи да имаш вкус.
  • 6 Пич

    20 0 Отговор
    И най богатият си е малко прост !!!

    Коментиран от #8

  • 7 Русофил

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лаврентий Берия":

    И устните са напомпани като 🦆
  • 8 Русофил

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Той си е прост. Първата му жена го направи богат.
  • 9 Малко логика

    5 0 Отговор
    Богат и щедър, добро начало.
  • 10 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор
    Мексиканките и арабките са ми най-противни защо са полубели с лилави 🍑, циганките поне са един нюанс!
  • 11 Меломан

    2 0 Отговор
    На второто фото на иврит? прилича на Ози Озбърн с цици.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Дори Джев Безоса се сгоди , само бат Бойко не ще ! Що ли така ? Иска да яде младо агнешко и то от различни трапези ли ?