Last news in Fakti

24 Май, 2023 14:37 17 317 16

Ясна е съдбата на Нана Гладуиш в "Съдебен спор"

  • нана гладуиш-
  • съдебен спор-
  • водеща-
  • напускане

Любимата на зрителите водеща поетапно ще напусне съдебното шоу

През последните повече от 10 години Нана Гладуиш се утвърди като едно от стабилните телевизионни лица на малкия екран.

Водещата стана емблема на единственото в български ефир съдебно шоу "Съдебен спор" заедно с верния Жоро Игнатов, и откакто има нова заместница, феновете на предаването, които силно са свикнали с нейното присъствие, негодуват на смяната дори и по заместване. За съжаление обаче това е само началото на смяната на г-жа Гладуиш. Източници на HotNews разкриват, че водещата е взела трудното решение да се раздели със "Съдебен спор" и то по собствено желание.

"Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на "На кафе" с друго лице", коментират в медийните среди. Поради тази причина към момента Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват, докато се осъществи пълният преход на сбогуване.

Това обяснява появилата се неотдавна в ефира на "Съдебен спор" Десислава Тасева. Новата блондинка в продукцията е радио водеща, кадър е на радио "Веселина". Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя заяви: "По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно".

Приставът пък пожела на Тасева само успехи занапред. След като коронната телевизионерка се завърна, очакванията заместницата да си тръгне обаче не се случи. Това и потвърждава информацията, че поетапно главната водеща на "Съдебен спор" ще се оттегли, но няма да е рязко, а постепенно. Най-вероятно докато Тасева бъде приета от зрителите напълно.

Причината Нана да иска да напусне "Съдебен спор" е това, че иска да се отдаде на други занимания, далеч от медийното внимание. Вероятно съдебните спорове и сеира са вече в повече на чаровната дама и тя е отегчена да продължава тв кариерата си.

Всичките ѝ колеги от предаването обаче не могат да си представят да продължат без нея и я умоляват да размисли, а ако е уморена от това да води всеки уикенд, са ѝ дали вариант и със заместница, за да се редуват. Но това нямало да продължи още дълго време, защото Гладуиш иска да сложи край на изявите си в телевизионната съдебна зала.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куха ,

    38 29 Отговор
    самонадеяна и нахална жена , змия отровна .
  • 2 ХАХАХА

    56 6 Отговор
    Незаменими хора няма ,та така и с Нана.

    Коментиран от #6

  • 3 герап

    53 5 Отговор
    Може да си има някакви проблеми дамата и затова да не иска да продължи работата си в предаването. Мнението й трябва да бъде уважено. А и незаменими хора няма.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Aлфа Bълкът

    42 10 Отговор
    То Жорката го прави предаването, оттам нататък пълнеж на ефирно време с инфалтина водеща, жури събрано от катакомбите на София и съдия май ЛГБТ.
  • 6 Така, така...

    37 8 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Никога не съм разбирал злобните и цинични хора. Защо тази жлъч и омраза, защо? Не разбирам. Бъдете щастливи и честит празник, народе български!⚘

    Коментиран от #9

  • 7 Право на мнение

    34 8 Отговор
    Тя се разболя жената от това предаване, всичките тези сщандали и конфронтации се отразяват негативно, ако ги взима много присърце. На Нана й трябва спокойствие, природа, йога, любов от семейството! Пожелавям й да е здрава и да се наслаждава на живота, а не да гони кариера, койлято съсипва здравето й!
  • 8 УЖАС

    16 3 Отговор
    КАКВО Е ТОВА РАДИО ВЕСЕЛИНА И ИМА ЛИ ТО ПОЧВА У НАС?

    Коментиран от #10

  • 9 ХАХАХА

    18 4 Отговор

    До коментар #6 от "Така, така...":

    Що за коментар? Такъв е живота от "ОСАННА "до "РАЗПНИ" го. Всеки бива заменим по негово желание или не.
  • 10 ХАХАХА

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "УЖАС":

    Това е радио от зората на чалгата и бързото "законно" забогатяване,не знам дали съществува още.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Логично

    11 2 Отговор
    Нагърме се жената с пара.За какво е и да се знимава с дебили и откачалки ?
  • 13 ами,

    25 2 Отговор
    Това тъпо предаване отдавна е изчерпано също като сутрешното на Гала.Време им е да си заминават.
  • 14 Не я

    13 10 Отговор
    харесвам - злобна е. Неслучайно има рак.

    Коментиран от #15

  • 15 Злобните рак не ги лови

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Не я":

    Обикновено болните са жертви на злобните. Изключваш и генетичния фактор, а при нея има фамилна обремененост.
  • 16 Беден пеншънър

    7 1 Отговор
    Докато има хора, които да гледат и да харесват подобни бози, все ще се питаме : Абе, що сме на това дередже....