24 Май, 2023 17:31 4 080 6

Кой е новият мъж до Дуа Липа? (СНИМКИ)

  • дуа липа-
  • певица-
  • нов мъж-
  • гадже-
  • роман гаврас

Двойката се появи публично за пръв път на червения килим на кинофестивала в Кан

Кой е новият мъж до Дуа Липа? (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Оказва се, че филмовият фестивал в Кан вече е и идеалното място за представяне на нови светски двойка, или поне това се отнася за Дуа Липа, която излезе на червения килим на престижното събитие този уикенд, за да покаже новото си гадже - режисьорът Ромен Гаврас, пише life.dir.bg.

Двойката, за която се говори, че е заедно още от Седмицата на модата в Париж официално потвърди слуховете, като се появи за първи път рамо до рамо на Френската Ривиера. След кино нощта Дуа дори сподели снимки в личния си профил в "Инстаграм": "Hier soir à Cannes avec mon cœur" ("Снощи в Кан с моя любим").

Поп звездата блесна в сатенена черна рокля на "Celine".

Колкото до така познатото име Гаврас - наред с режисирането на кампании за "Louis Vuitton" и "Dior" (както и с работа с имена като Франк Оушън и Jay-Z), 41-годишният режисьор е и бивш на друга британска певица - Рита Ора, с която се разделя през 2020-а, пише "Highsnobiety".

Смята се, че Гаврас е първият приятел на Дуа Липа след раздялата ѝ с Ануар Хадид - братът на Джиджи и Бела Хадид, в края на 2021-а, въпреки че за кратко за поп звездата се носеха слухове, че излиза с Джак Харлоу.

Наред с участието си в тазгодишния филмов фестивал 27-годишната Дуа е в южната част на Франция, за да представи на 23 май дебютната си колаборация с "Versace", която е създала заедно с едноименната дизайнерка на италианската къща Донатела. Колекцията "La Vacanza", чието шоу ще се осъществи на неизвестно засега място, е първото навлизане на Дуа Липа в света на модата, въпреки че тя и Донатела работят заедно от години.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    11 5 Отговор
    Като и написах името на тази , питайки Дуа ли , или само Липа , и тези ме изтриха! Ми така се казва жената , бе уважаеми , вие сте го написали !

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дуа ама не на чай

    7 5 Отговор
    Гърбав нос, радикална мутра, значи семит. Има пари, значи евреин. Поредната купена трътка.
  • 5 Що за име,

    6 4 Отговор
    що за физиономия? Ужас.
  • 6 бушприт

    1 0 Отговор
    Името й Дуа Липа означава Две устни. Но тя е много красива мацка!