Last news in Fakti

24 Май, 2023 18:41 2 523 6

Марк Антъни или Бен Афлек е по-добър баща? Джей Ло отговори (ВИДЕО)

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • марк антъни-
  • баща

Актрисата за пръв път се осмелява да отговори категорично на този въпрос

Марк Антъни или Бен Афлек е по-добър баща? Джей Ло отговори (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

В едно от последните си интервюта Дженифър Лопес сподели неща, които повечето хора пазят за себе си. Особено пък известните личности не обявяват на всеослушание. Макар и тя да не е единствената жена на света, която има деца от един мъж, но живее с друг, решението ѝ да определи кой от двамата е по-добър баща определено изненада последователите ѝ. В момента 53-годишната актриса и певица дава много интервюта, тъй като промотира новия си филм "The Mother", който се излъчва по стрийминг платформата Netflix, предава actualno.com.

В многобройните си прес изяви Лопес обикновено отговаря на въпроси за самия филм, за героинята ѝ и т.н., но винаги се прокрадва поне един въпрос, свързан с личния ѝ живот. Едно от тези питания е било доста провокативно: Какъв е Бен Афлек като баща? Тук Лопес е отговорила: "Честно казано, той е най-добрият баща, когото някога съм виждала. Той ме учи да общувам и със собствените ми деца.", визирайки Бен Афлек. Мнозина усетиха лек намек, че Бен е по-добър баща от Марк Антъни.

Това не е първият път, в който актрисата и певица говори за бащинските качества на съпруга си, но за първи път сравнява Марк Антъни и Бен Афлек и публично посочва кой е по-добър баща, пише Marca.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    2 2 Отговор
    Джей Ло е и майка и баща.
  • 2 Тиква

    6 0 Отговор
    До АФторката на преписа? Ти виждала ли си на живо поне или поне гледала ли си нещо от тях? Тъпизмите нямат край Факти бг. Кога ще Видим и прочетем една реално написана статия

    Коментиран от #3

  • 3 ААА СМЯХ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тиква":

    ДАЛИ е минкаСъбинка, или сОчилата черни, информират ни, а ние да търсим в нета
  • 4 Бегай !

    4 0 Отговор
    И на тая гювендия не и стигнаха мъже.
  • 5 Тази

    5 0 Отговор
    с големия диференциал да си мълчи е най-добре. Нито е майка, нито съпруга, само от себе си се интересува.
  • 6 абе,

    3 0 Отговор
    Когато роди дете на Бен и го отглеждат заедно тогава може да каже дали е добър баща.Другото е прзни приказки.