26 Май, 2023 10:17 15 910 3

Мъка и измами очакват представителите на 3 зодии през юни

  • мъка-
  • измами-
  • проблеми-
  • зодии-
  • юни

Близнаци, Рак и Водолей да бъдат подготвени за куп проблеми през идния месец

Мъка и измами очакват представителите на 3 зодии през юни - 1
Снимкa: Shutterstock

С настъпването на по-топлите месеци всеки от нас се готви за приятни емоции и изживявания. Да, но не винаги това се случва безпроблемно.

Понякога каквото и да правим, то щастието и късметът не са на наша страна и това си е! Но защо на някои хора им върви във всичко, а на други не? Е, според астролозите това е така заради зодията, под чиято звезда сме родени.

„Бъдете готови... по-скоро само три зодии да бъдат подготвени за куп проблеми през юни месец“, казват астролозите.

„Щастието няма да бъде на тяхна страна, а Съдбата им готви куп проблеми“, допълват те.

Ето кои са трите зодии, които сериозно ще си патят през юни месец:

Близнаци

Близнаците могат да научат доста неприятни новини за партньора си, които ще ги накарат да се замислят за раздяла. Това ще е началото на края на връзката ви, защото вече няма да искате да останете в нея.

Вероятно отношенията с половинката преди не са ви доставяли удоволствие, а сега още повече. Не се разстройвайте обаче, защото след всеки залез има изгрев.

Рак

Раците могат да имат сериозни парични проблеми. Астролозите предупреждават, че трябва да се пазите от сделки, инвестиции и нови бизнес начинания. Може да бъдете измамени, поради което ще загубите голяма сума.

Може да се наложи да обявите финансова несъстоятелност. За да избегнете всичко това, проверете информацията сто пъти и не се поддавайте на убеждаване и манипулация.

Водолей

Водолеите също могат да станат жертва на измама, но от страна на любим човек. Съвсем не е задължително вашият партньор или роднина да ви измами. Може да е приятел.

Най-вероятно ще разберете, че той не е говорил добре за вас зад гърба ви, което е довело до редица неприятности. Отървете се от токсичните хора и не забравяйте, че можете да преодолеете всичко, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "от къде ги копате?":

    Този тип професия е най доходната и шарлатанска работа.Стига ти само да знаеш перфектно всичко което е написано по тази тема и нумерологията как се правят на математици изобщо не ги разбирам ,на Земята още не можем да докажем кое е било първо яйцето или кокошката обаче звздите и фантазията ни говорят в главата ?!Измисляш си разни неща които така или иначе ще се случат на някой хора от тези знаци,няма как да не се случи колко милиона/ милиарда са по цял свят с еднаква зодия.Всеки може да напише дори годишен хороскоп за всичките зодии с нормалните житейски проблеми то по хора ходи всичко разводи,фалит,печалба... ,по якото е че не е индивидуално за всеки човек и така не можеш да докажеш че тази професия е напълно ненужна !Все някой от тези зодии ще ти кажа ама на мен ми се случи и лъжата си върви безкрайно