Last news in Fakti

26 Май, 2023 10:58 2 090 9

Звездите се сбогуват с Тина Търнър: Елтън Джон я нарече недосегаема, Мик Джагър - вдъхновяваща

  • тина търнър-
  • звезди-
  • сбогом-
  • сбогуване-
  • елтън джон-
  • марая кери-
  • мик джагър

Световноизвестните колеги на покойната Търнър отдадоха почит на звездата в социалните мрежи

Звездите се сбогуват с Тина Търнър: Елтън Джон я нарече недосегаема, Мик Джагър - вдъхновяваща - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Светът отдава искрена почит на легендарния глас на Тина Търнър, който замлъкна завинаги на 83 години. Търнър издъхна в дома си след дълго боледуване. Съвсем заслужено тя си спечели името "Кралица на рокендрола" заради неизчерпаемата си енергия на сцената и неподражаемия си глас, пише Фокус.

Почитта си към музикалната легенда изразяват световноизвестни личности като Даяна Рос и Марая Кери, която нарече Търнър "вдъхновение за жените навсякъде".


Легендарния рокаджия Мик Джагър също публикува трогателен пост в социалните мрежи. "Толкова съм тъжен от смъртта на моята прекрасна приятелка Тина Търнър. Тя беше наистина изключително талантлива изпълнителка и певица. Тя беше вдъхновяваща, топла, забавна и щедра. Тя ми помогна много, когато бях млад и никога няма да я забравя", написа той в Twitter.


Сър Елтън Джон я определи като "недосегаема".

Американският президент Джо Байдън написа, че Тина Търнър е уникален за цяло поколение талант, който е променил музиката на Америка.


"Просто най-добрата. Музикалната легенда Тина Търнър блестеше на сцената и в сърцата на милиони като Кралицата на рокендрола. Наследството ѝ ще живее вечно сред звездите, написаха и от НАСА в Тwitter след новината за кончината на певицата.

Тя оставя след себе си вечни хитове като Proud Mary и The Best, с които са израснали милиони фенове от няколко поколения по целия свят, десетки награди и статуетки, както и безброй признания.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 8 Отговор
    Щом прави с пръстетата 666, значи чичко Лу я е набарал в крайна сметка.
  • 2 Освалдо Риос

    1 7 Отговор
    Тина бие на Точно с перука.
  • 3 Тъй тъй

    3 4 Отговор
    За старият Елтън е недосегаема,той от първи клас се досяга само до пол N-1.Сега му дойде времето на пейраслъка,той цял живот го е чакал..
  • 4 Соваж бейби

    15 0 Отговор
    За тази жена трудно могат да се намерят думи да се определи в едно изречение,не само музикално наследство ,в модата ...ами и като много богат човек изминала много успех и парите не я промениха остана с душа, и много мъка ,загубата на двете и деца ,снахата и много изстрадало момиче също от дете Бог в един момент и дава много но не успя да задържи бебето заради алкохола .Замина си Тина с една голяма мъка ,болеста и ,и едно голямо културно наследство за хората на Земята.
  • 5 Велика

    14 0 Отговор
    Велика , велика. Извънземна. Просто много висока летва....беше за съжаление. Да почова в мир. Страхотна.Просто нямам думи. Ще остане незабравима.
  • 6 Кадир

    2 7 Отговор
    Знам 1 - 2 нейни песни и до там. Бог да я прости, но като цяло не ме интересува.

    Коментиран от #9

  • 7 Кака Пена

    5 0 Отговор
    Разбира се, че ще има хора, които са били равнодушни към нея, но....за нас останалите тя беше ЖЕНА ВУЛКАН, ЖЕНА ОГЪН!!! Лека и пръст!
  • 8 Русенец

    7 1 Отговор
    Няма вече такива певици. Днес, индустрията бълва петнайсетминутни звезди на килограм. Песните на Тина остават за поколения.
  • 9 Баба Вуна

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кадир":

    Много жалко,че не те интересува, в този свят не всичко е кючек .Звезда,велика певица,няма стигане ,защото когато Бог дава на едни от други взема.Да почива в мир и такива звезди не угасват,светят със силата през поколения.