Last news in Fakti

13 Юни, 2023 07:51 13 479 16

Елена се оказа голямата победителка в "Ергенът 2"

  • елена-
  • ергенът-
  • победителка

Тя не спечели сърцето на Евгени, но забогатя след шоуто

Елена не спечели сърцето на ергена Евгени, но взе славата и стремително забогатя след шоуто. Татуираната мадама се скъсва да рекламира най-различни стоки. Това, разбира се, носи на редакторката солидни приходи. Нещо, с което победителката Валерия не може да се похвали. От близо месец Елена е заливана с предложения да стане рекламно лице на техните брандове, научи „България Днес“.

Редакторката почти всеки ден промотира най-различни продукти - обувки, дънки, аксесоари. Елена е търсена от най-големите компании. А причината е много проста - тя се превърна в любимка на зрителите със своята искреност. Едва ли основната амбиция на Елена е била да бъде рекламно лице на десетки марки. Но след като не успя поне засега да грабне сърцето на Евгени, това си е някаква утеха. А победителката Валерия не е търсена от никого и промотира само своя приют за бездомни кучета. Напоследък пък се заговори, че между моделката и пианиста Евгени има търкания и двамата си дават кратка почивка един от друг.

„Не съм с разбито сърце. Затворила съм страницата с Евгени, особено след като изгледах епизодите. Чувствам се дори победителка, след като видях някои неща. Няма връщане назад“, обясни наскоро в интервю Елена. Тя разбира, че ще е част от шоуто, в последния момент. Получава обаждане с положителен отговор 3 седмици преди да започнат снимките. Елена признава, че е чела специална книга за подготовка. „Тя е на американски влогъри, които са изгледали всички серии на предаването зад Океана - 24 сезона. Научих много образи. Това ми помогна страшно много“, добави още редакторката.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментаторски клишета

    14 2 Отговор
    Извлече максимума от тази ситуация.
  • 2 БРАВО

    13 12 Отговор
    А ни натрапиха онази дето научила бъл.азбука на 12 години и го смята за геройство
  • 3 БАЙ ДАНЬО

    7 3 Отговор
    Амтака е, така са решили паричковците, да не си ти ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ехааа

    24 3 Отговор
    Голяма статия Г-жо Маринова. Уникална! Направо ще се разплача от умиление! Най-просташкото шоу продължава благодарение на великолепната Ви журналистика.
  • 6 бушприт

    19 1 Отговор
    Позволиха на едно момче да нацелува 24 мадами. Това и в Холандия го няма. Можеш да си позволиш 1-2 в червения квартал.
  • 7 ТаУмВзе

    7 2 Отговор
    И кво рекламира? Храна за хамстери
  • 8 ха ха Хо

    15 3 Отговор
    Стремително забогатяла но се забила на квартира в София в Овча купел.И тя столичанка в повече станА.Мазнеше на родители на Евгени.Вода ненапита вода се изкара,а в подкаста на Туджаров и Неделчо когато я попитаха кой ерген предлага за следващия сезон каза Танко-бащата на Евгени.Не е ли цинизъм това?Дори безпардонния Неделчо се възмути като отвърна,че човека е семеен.И беше занесла просеко да им се подмаже и понапие.Подмолна манипулаторка.Евгени бързо я усети ищеше да я отпрати ако не беше продукцията.Та затова остана на финал. Фалшива и токсична жена.Радвам се че нямам такива в обкръжението си.

    Коментиран от #12

  • 9 Лорд Минчу

    12 0 Отговор
    Адски досадна и обсебваща женица, подставено лице на продукцията!
  • 10 абе,

    7 0 Отговор
    ...Не била търсена Валерия да промотира своя приют....Никоя кифла не иска да дава пари за операции на животни, но дава пари за безсмислени парцалки. Хайде Пламена/Пам/рекламира дрехи за едри жени понеже има ниша,но чалгарските дрешки рекламирани от Айлин и бродираните дънкови якенца на Мика и Ивелина са си направо кич.Борянка и тя търчи като изоглавена да рекламира козметични процедури и разни почивки които ползва безплатно.И миналия сезон момичетата бяха по този начин използвани за реклама/от която продукция взима процент/.Но всяко чудо за три дни,дето се казва.И това ще мине.

    Коментиран от #11

  • 11 МИНУВАЧ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "абе,":

    Ще мине ама иска време. Но нали виждаш мине не мине седмица и хоп ни натресат едни и същи лица,... от Ергенките до Вайвърите, или застаряваши певци, певици или разни артисти
  • 12 Абсолютно

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха Хо":

    точно определение -фалшива и токсична. А ето и самопризнанието :" Елена признава, че е чела специална книга за подготовка. „Тя е на американски влогъри, които са изгледали всички серии на предаването зад Океана - 24 сезона. Научих много образи. Това ми помогна страшно много“, добави още редакторката."

    Коментиран от #14

  • 13 Лопатар

    7 2 Отговор
    Каквато и победителка да се окаже ще си остане най наглото и грозно парче.
  • 14 ха ха Хо

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Абсолютно":

    Не и помогна четенето, нито изтъкването по подкакасти, че е стратег защото стратегията не проработи и не спечели. Не успя да заблуди никого освен върлите си фенки особено няколко във форума на Бг. мама особено някаква си Misi36 която е обсебена от нея,яко се е филмирала и непрекъснато лее плюнки против Валерия и Евгени.
  • 15 незнайко

    6 6 Отговор
    Красива и умна жена . Това е достатъчно да се каже за нея .
  • 16 Мариана Пеева

    2 0 Отговор
    За каква искреност на Елена говорите?! Тя е толкова лош човек. Всички я видяхме каква е зла, завистлива, нагла, нахална и още и още... всички лоши епитети и принадлежат! Промотирала стоки.... до кога ще е...? Валерия е модел, не спира да се снима и печели хиляди пъти повече от тази дропла.