Last news in Fakti

16 Юни, 2023 13:57 1 859 7

Любо Киров изпя нова версия на хита „Има ли цветя“ с помощта на Moreno (ВИДЕО)

  • любо киров-
  • те-
  • има ли цветя-
  • морено-
  • хит-
  • римейк

Във "възкресяването" на хита от 2001 г. се включват Лъчо от Скандау и СЕКТА

Изпълнителят Morenо вдъхва нов живот на емблематичната песен „Има ли цветя“, а видеото към проекта е удивителна визуална приказка.

Идеята за римейк на култовата песен възниква като резултат от приятелството между Moreno и Любо Киров. Младият изпълнител не пропуска да отбележи и безкрайното си уважение към музиката на големия изпълнител.

„Може би съм най-големият му фен и едва ли съм пропускал негово участие!", признава Moreno. "Специален случай в живота ми ни срещна и общуването ни се получи лесно, бързо и очевидно с творчески замах . Предложих на Любо да вдъхна нов живот на някоя от тези песни-шедьоври и той се съгласи веднага. Разбира се, моят избор беше „Има ли цветя!”.", споделя още певецът.

След като започва същинският творчески процес по кантото и музиката, младият талант споделя работния вариант с Любо Киров. Той от своя страна не сдържа емоцията си и предлага песента да бъде колаборация, като се включи в новата версия на хита от 2001 г. и запише наново вокалите си.

„Помагайки на младите изпълнители, старите хитове живеят нов живот, достигат до по-различна аудитория и са актуални още по-дълго време“, споделя Любо за съвместната си работа с Moreno.

Много популярни лица също се включват в изграждането на „Има ли цветя“, версия 2023. Светлин Къслев е виртуозът, създал музиката и аранжимента на песента. С авторство по текста, освен Moreno, се включват и Лъчо от група „СкандаУ“, както и нестандартният СЕКТА. Финалният щрих към музиката е усещането за любов - майсторски представено от китарата на Иван Йорданов-Чери. За цялостното звучене на песента Moreno отново се доверява на Бате Пешо от Studio Buster.

Визията перфектно облича „Има ли цветя“ - пищно, шеметно и запомнящо се. Идеен продуцент на видеото е режисьорът Симеон Михалков, а магьосникът зад обектива е Константин Торков. Изящната част от кадрите е поверена на L'amore Decoration, които с изключителен финес подбират фантастичните цветя, за които всяка жена мечтае.

„Това е най-трудният проект за мен. – признава Морено – Имам огромен респект към Любо Киров и беше повече от важно за мен да оправдая очакванията. Получи се!“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    5 1 Отговор
    Като се обичат младите да се вземат.Амин!

    Коментиран от #2

  • 2 Анонимчо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    ..а ние ще помагаме с каквото можем..
  • 3 Анонимен

    5 1 Отговор
    Много рядко новата версия е по-добра от оригинала. В случая не е.
  • 4 Анонимен

    0 2 Отговор
    по-добре от предишната боза с Дара
  • 5 дядо поп

    5 0 Отговор
    Това „Има ли цветя“ прилича на реклама на погрбална агенция
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 А ме пък

    0 0 Отговор
    А мен пък ме кефи този рймейк, гласът на Любо Киров си е все така брилянтен и са раздвижили малко визуализацията , браво!