Last news in Fakti

18 Юни, 2023 10:52 1 938 12

Барак и Мишел Обама гостуват на Том Ханкс на гръцки остров

  • барак обама-
  • мишел обама-
  • том ханкс-
  • гръцки остров

Посещението на Обама в Гърция е във връзка с участието му в международната конференция

Барак и Мишел Обама гостуват на Том Ханкс на гръцки остров - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият американски президент Барак Обама и съпругата му Мишел са пристигнали вчера на гръцкия остров Антипарос, където ще гостуват във вилата на холивудския актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, съобщава в. "Катимерини", предава БТА.

Антипарос е един от островите от Цикладската група, който, макар да не е толкова популярен колкото Миконос и Санторини, все пак привлича холивудски звезди и известни личности всяко лято, отбелязва ГрийкРипортър.

Посещението на Обама в Гърция е във връзка с участието му в международната конференция SNF Nostos Conference, организирана от Фондация „Ставрос Ниархос“ (SNF) в периода 21-23 юни в Атина.

SNF обяви, че Обама ще бъде един от участниците в конференцията и ще участва в дискусия за начините за укрепване на демокрацията в гражданската култура заедно с председателя на фондацията Андреас Дракопулос.

Посещението на Обама в Атина е част от програмата „Лидери на фондация Обама“ (Obama Foundation Leaders), която включва 105 утвърждаващи се лидери от Африка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа, представляващи 75 държави и територии.

Те ще се срещнат с бившия американски президент в гръцката столица и тази среща ще бъде кулминационната точка на шестмесечната програма.

Това е второто посещение на Обама в Културния център на Фондация „Ставрос Ниархос“, като преди това той го посети през 2016 г. при последното си задгранично пътуване все още като държавен глава, когато произнесе емоционална реч, припомня "Катимерини".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отвратително!

    15 10 Отговор
    Мислех, че Том Ханкс е човек с по добър вкус!
  • 2 Ха¥ха

    5 8 Отговор
    Ох, хубаво, чистичко, много солено, Бяло моренце в Гърция.. Ох, кеф.....🍹☀️🤩🤣😅
  • 3 Мишел?

    16 4 Отговор
    Майкъл!

    Коментиран от #5

  • 4 ИВАН

    7 6 Отговор
    Като артист е добър - един от любимите ми дори, но като човек - съмнявам се ...
  • 5 Aлфа Bълкът

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Мишел?":

    Набола ѝ е брадата пак. Все по-трудно се крие.
  • 6 Мишел?

    12 5 Отговор
    Майкъл не се е избръснал.
  • 7 Нямате и...

    9 11 Отговор
    Една хилядна от акъла,възможностите и парите на тия хора и затова злобеете и плюете.Нещастна работа.Нали се сещате,че душите ви изгарят.

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Тия са педо

    7 5 Отговор
    Май Майкъл енд Ай..
  • 9 Калпазанин

    3 5 Отговор
    То и клинтън се завъртя през балканите и сърби и косовари почнаха да се чепкат пак, та да очакваме и там пак размирици между турци и гърци
  • 10 Обаче

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "Нямате и...":

    За слуга на сатаната, много акъл не е нужен. А от къде са възможностите и парите, питай Али Баба и 40-те разбойника.
  • 11 Бачо Киро

    1 3 Отговор
    Африканец роден в Хаити отива в Гърция да ги учи на демокрация. Ей на това му се вика ирония.
  • 12 Бачо Киро

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Нямате и...":

    Възможностите им са големи, така е, тези зад тях от поколения властват над САЩ. За акъла им ти им завиждай, щом ти липсва. Тръмп може да е всякакъв, но каза доста верни неща, специално ти посочвам едно - когато Хилари Клинтън го обвини, че не плаща данъци когато може, той просто и каза - използвам закона в САЩ. От години сте на власт, защо не го променихте? Защото вашите приятели, които ви спонсорират, те също не плащат данъци и вие работите за тях, съответно няма да го промените никога.
    Толкова за акъла и уменията им.