Last news in Fakti

25 Юни, 2023 14:41 3 445 8

Развенчаха най-разпространените митове за сутиените

  • мит-
  • сутиен

Не е вярно, че ако често носите сутиен, можете да промените формата на гърдите си

Развенчаха най-разпространените митове за сутиените - 1
Снимкa: Shutterstock

Вероятно нито един елемент от женския гардероб не е обвит в толкова много митове и суеверия, колкото сутиенът. Тази част от женското бельо е любима на представителите на силния пол, но предизвиква разнопосочни мнения сред представителките на нежния.

Има жени, които не свалят сутиена от гърдите си по ред причини – не обичат „момичетата“ да се развяват, разчитат на солидно количество подплънки, за да придадат обем в областта на гръдната обиколка и т.н. Други дами пък са върли противнички на сутиена и правят всичко по силите си само и само да не го слагат.

Каквито и съображения и виждания да имат жените за сутиените, то и до ден днешен има редица митове, които витаят около него.

Именно заради това от jenata.blitz.bg представят четирите най-големи мита за сутиена. Прочетете ги и запомнете нещо много важно – крайно време е да спрете да вярвате в тях.

Ето кои са те:

Мит №1: Ако често носите сутиен, можете да промените формата на гърдите

Разбира се, би било чудесно, ако вместо пластичен хирург проблемите с формата на гърдите се решават с обикновен сутиен. Не всичко обаче е толкова розово.

Това бельо може да помогне само визуално да промените формата на гърдите си, докато е върху вас. Но дори дългото носене на сутиен не може да помогне за решаването на проблема с формата на „момичетата“, а само естетичната медицина се занимава с такива проблеми.

Мит №2: Банелите в сутиена са опасни за здравето

Вероятно всяка жена е чувала за това, с което по-старото поколение обича да плаши по-младите момичета. Знайте, че в действителност няма научно потвърждение на тази теория. Ако сте избрали правилния размер и форма, сутиенът с банели няма да ви навреди.

Мит №3: Един сутиен е достатъчен

Тук е много трудно да се съгласим с това твърдение. Модерните момичета променят външния си вид няколко пъти на ден - сутрин трябва да да облечени като за работа, а вечерта те вече чакат приятелите си на партито, където определено трябва да изберат нещо по-така като облекло.

Един сутиен ще свърши ли работа за всички дрехи? Разбира се, че не! В арсенала на едно момиче, като правило, има няколко основни модела сутиени – с презрамки, без презрамки, със силиконов гръб и т.н.

Мит №4: Сутиенът трябва да е памучен

Няма да спорим, че памучните сутиени са удобни и кожата почти никога не реагира с раздразнение, но какво ще правите с такъв сутиен през лятото? Той няма влагоотвеждащи свойства, което означава, че ще натрупа цялата влага и пот, които ще се „покажат“ под тънките и светли дрехи. Но за вкъщи или фитнес залата такъв модел бельо би бил доста подходящ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    3 2 Отговор
    Ако не носите земното притегляне си оказва влияние

    Коментиран от #8

  • 2 Евтинджос хора сте си

    2 0 Отговор
    И никога няма да се оправите
  • 3 бушприт

    2 0 Отговор
    Циципасът не се занимава с естетичната медицина,защото металната му закопчалка е отзад.
  • 4 волан

    4 0 Отговор
    Моята бимба си носи и има около 15 вида бельо из гардероба. Единственно го сваля,като влиза при мен в банята.
  • 5 майстор

    2 0 Отговор
    с презрамки, без презрамки, със силиконов гръб,без силиконов гръб,с хиалурон,без хиалурон И Т.Н.
  • 6 лют пипер

    5 0 Отговор
    женското бельо да бъде издърпвано е любимо занимание на представителите на силния пол
  • 7 Гретиния

    0 0 Отговор
    Моята носи сутиен с подплънки.
  • 8 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    Това за земното привличане също е мит и не зависи от това дали жената носи или не носи сутиен.