Last news in Fakti

25 Юни, 2023 15:14 4 368 15

Благой Георгиев - Джизъса вече е официално разведен

  • благой георгиев-джизъса-
  • развод

Полина наистина не изрази никакви претенции към пачките на Джизъса

Победителят от "Сървайвър" и вече бившата му съпруга се явиха в Бракоразводната колегия в Районния съд с по един адвокат под ръка и си сложиха подписите на споразумението за развод пред погледа на Темида, както Поли каза пред "България Днес" и не отстъпи от думите си.

"Нямам никакви претенции към Благо въпреки голямата му печалба от "Сървайвър". Таман сега ще може да си купи апартамент." Това каза Поли пред "България Днес" преди няколко седмици. В съдебната зала Полина наистина не изрази никакви претенции към парите на Джизъса. Ексфутболистът също не пожела нищо от нея и двамата си взеха последно сбогом.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни миналата година във Велинград на пищна церемония. През април обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибското море, докато участва в "Сървайвър". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти. Основната тема на разговора е официализирането на развода им.

"Когато Благой разбра, че искам развод, поговорихме, но решението ми беше окончателно. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно повече. Благо, разбира се, беше изключително изненадан. Попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", сподели Поли миналия месец, след като стана ясно, че иска развод.

Тогава младата красавица хвърли и бомбата, че двамата с Благо никога не са се разбирали, както всички смятаха.

"Не се разбирахме още отпреди да замине за "Сървайвър", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод". Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко между известната двойка е цветя и рози, но се оказа, че нещата не са точно такива и ето вече не са заедно и в очите на закона.

Двамата обаче не са особени тъжни от раздялата си. За Поли се носят слухове, че вече има мъж до себе си, а пък Джизъса заяви пред Гала, че вече е влюбен в друга.

"Да, влюбен съм. Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно." Оказа се, че самият Ванко 1 или не е съгласен с тази развръзка на събитията, или не знае за любовта между Ивана и Благо. Рапърът категорично отрече пред "България Днес" Благой да има авантюра с наследничката му.

"Не знам за подобно нещо", отсече тогава Ванко 1, но искрите между щерката на певеца и ексфутболиста май са си съвсем истински. Предстои да разберем как наистина стоят нещата както с любовния живот на Благо, така и с този на Полина.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    27 0 Отговор
    Браво голема новина направо ще си отворя един компот от ягоди

    Коментиран от #15

  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    15 0 Отговор
    Тази много, много важна новина, защо я пробутвате най-отгоре? Този, ко ще да го изнасилят, изобщо няма да се трогна! Е ати боклука!
  • 3 надарена кака

    13 2 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 4 Заинтригуван!

    10 2 Отговор
    Местя го...!
  • 5 Ели Енчева

    10 0 Отговор
    А аз ще си измия 200-300 грама ягоди.Рано ми е още за компот. Компоти ще правим наесен,като поевтинеят плодовете на Женския пазар. На вилата.
  • 6 😂😂😂

    14 1 Отговор
    Кой щеше да я вземе тази грозница, ако не бяха парите и?
  • 7 арлингтън

    5 0 Отговор
    Голата истина още не е изчервила мрежата,щото не се е снимала по ултракъс бански. Само си е разпуснала косата и е сложила слънчеви очила.
  • 8 n√Варна

    11 0 Отговор
    ФАКТИ, моля, сменете си заглавието с "Благой Георгиев - Джизъса вече е ЩАСТЛИВО разведен".
  • 9 Вие двамата

    11 1 Отговор
    Можехте да минете само с един адвокат за двамата.
  • 10 Хахо

    11 1 Отговор
    Тая новина е от преди няколко дни и може вече да не е вярна. Сега Джизъса може да не е "разведен", а да се е оженил пак
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гошо

    6 0 Отговор
    Милионерските щерки са капризни и Благой трябваше да й угажда винаги.Полина да е имала ум в главата,като е подписвала брак и сега да не хвърля вина на Благо.Много бързо е намерила друг тъпкач.
  • 13 Българин 🇧🇬

    4 0 Отговор
    Навярно цяла България живо се интересува от този парцал.
  • 14 Калпазанин

    3 0 Отговор
    Не че ме интересува, ама кога отново пак ще е лудо влюбен та догодина да четем пак същото
  • 15 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    Ами отвори си!