Last news in Fakti

29 Юни, 2023 10:31 1 113 3

Кевин Спейси отново на съд заради сексуални престъпления срещу мъже

  • кевин спейси-
  • сексуални престъпления-
  • на съд

Кралският съд в Саутуърк ще изслуша обвиненията от периода 2001-2013 г.

Кевин Спейси отново на съд заради сексуални престъпления срещу мъже - 1
Снимкa: БГНЕС

Носителят на "Оскар" актьор Кевин Спейси се изправя пред съда заради обвинение в сексуални престъпления срещу четирима мъже, предават от vesti.bg.

63-годишната холивудска звезда по-рано отхвърли 12 обвинения, включително за сексуално насилие и непристойно поведение. Кралският съд в Саутуърк ще изслуша обвиненията от периода 2001-2013 г.

През януари актьорът бе признат за невинен по три обвинения в непристойно посегателство, три обвинения в сексуално посегателство и едно обвинение в склоняване на лице към сексуални действия без негово съгласие.

Преди това двукратният носител на "Оскар" отхвърли и още четири обвинения в сексуално посегателство и едно обвинение в принуждаване на лице да извърши проникваща сексуална дейност без съгласие.

По време на първоначалното изслушване в Уестминстърския магистратски съд през юни адвокатът на Спейси, Патрик Гибс, QC, заяви, че клиентът му "категорично отрича всякакво престъпление по този случай".

Г-н Гибс заяви, че обвиняемият се е върнал в Обединеното кралство, "за да докаже невинността си" и "да продължи живота си".

Известен е с участието си в "Къща от карти", "Американска красота" и "Обичайните заподозрени" и е бил арт директор на театър "Олд Вик" в Лондон между 2004 и 2015 г.

Актьорът има адрес в Уотърлу, южен Лондон, но живее и в САЩ, където има семейство и куче.

Спейси е освободен под гаранция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 0 Отговор
    Бай Спейси за сега бере срам само, че бил гей насилник. Докато някой съдия почне да се пита, тия насилени мъже в началото на 2000г, на колко години са били.
  • 2 Лабриелиус Гандсбергис

    3 1 Отговор
    Ама това не е демократично бре!
  • 3 Тома

    0 0 Отговор
    Г.ешката на Спеиси е че им е простил на тези които го съдят.За това не трябва да има прошка.Ръгай когато ти е паднало