Last news in Fakti

29 Юни, 2023 13:51 2 014 17

Андреа е готова да стане майка

  • андреа-
  • певица-
  • бременност-
  • дете

"Мисля да родя дете", заяви директно певицата в подкаст

Андреа няма цял живот да тъгува по Кубрат Пулев, а ще направи нещо, което със сигурност ще промени изцяло личния ѝ живот - ще стане майка.

Самата тя обяви наскоро това свое намерение. "Мисля да родя дете", заяви директно блондинката в подкаст, а решението ѝ, очаквано, бе бурно приветствано от фенове и последователи в социалните мрежи.

Нещо повече - Андреа иска много бъдещото ѝ дете да е момче, вероятно за да покаже на бившия си как трябва да се държи един истински мъж, особено ако е дал дума на жената до себе си. Бившият ѝ Кубрат пък, преди няколко месеца стана баща на втора щерка, припомня "Блиц".

Андреа признава още, че любовта вече не е пътеводната светлина на живота й. "На първо място за мен е музиката, професията ми", сподели тя. Но появата на красив млад левент в клипа към новото ѝ парче нашепва, като че ли, точно обратното.

Става дума за Анже Межан, който е един от най-актуалните словенски модели в момента. Познанството му с Андреа се случва покрай техни общи фотосесии. Но дали ще прерасне в нещо по-сериозно от имитация на бурни страсти пред камера, ще почакаме, ще видим.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съберете се

    4 2 Отговор
    Магарето ми и той тъжи ,защото остана без пърле .
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    Тодорке Но Егнто Не Прощава
  • 3 Соваж бейби

    10 1 Отговор
    Тази вече си е изпяла песента природно на колко години е ?без да е родила до сега малко трудно или никога ще забременее а как пък ще гледа горкото бебе онова ще плаче гладно докато тая ще се показва в платени сайтове за пари само по парфюм или пот това не е ясно.От сега го съжалявам

    Коментиран от #4, #12

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Така е госпожо
  • 5 Кой ще го гледа...

    7 2 Отговор
    Айде за татуировки, ботокс и тениска на азиатски диктатор лесно
  • 6 123456

    4 0 Отговор
    е ся какво съвокупляване ще падне , ...
  • 7 Кобилкина

    8 0 Отговор
    Андрео, там където те клатят не се забременява, от мен да го знаеш
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Няма начин !

    10 0 Отговор
    Кобрата за това я заряза.Щото е нефелна.Ще роди чрез сурогатна овца от украйна.Тая мода върви в последно време.
  • 10 Горският

    3 0 Отговор
    Ако иска да роди момче, треа почне да се налива яко с бира, боза и пресно млеко...и расов, космат мъж с мустаки и брада, а не некой епилиран гел-мен.
  • 11 донор

    0 1 Отговор
    Отлично намерение. Още по-добре да роди две. Но да побърза, че пазарът затваря. Ако се свърже с мен мога да помогна. За после да търси някой чужденец.
  • 12 Вергина

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Много интересно пишете, но слагайте понякога по една запетая за разнообразие. Във Франция жените на 34 г. си изпяват природната песен, така ли?

    Коментиран от #13

  • 13 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Вергина":

    Океее ,,,,,,,задай, си ,въпроса ,на гинеколог ,,,, да, ти, даде ,,,,по обширен отговор !На 34 за първо дете е трудно шансовете и са 40 на 100,,, процента ако не и по малко ,,,,,От 30 до 40-годишна възраст, фертилитетът започва постепенно да намалява, като след 35-годишна възраст този спад се ускорява ,,,,,,,,надявам се запетайките ти стигнат за една година ,,,,,,,,като каква се вживи да пи определяш как да пиша и колко запетайки да слагам ???много интерсно ми стана или имаш проблем личен с мен нещо??или избиваш комплекс ,забрави си билките или не си излизала до аптеката за други ???

    Коментиран от #14

  • 14 Вергина

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Соваж бейби":

    Нямам проблем с теб, трудно се четат изреченията ти по 10 реда. Абе, карай си както си знаеш... За моите билки не се грижи, гледай да не ти се наложи, че като гледам реакцията от една забележка :)))

    Коментиран от #15

  • 15 Соваж бейби

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Вергина":

    Ами ще ви дам един приятелски съвет госпожо.Не ме четете да не ви образувам нерви и да спите спокойно а и не те задължавам да ме четеш нито ти плащам за редакция !!!!!!!!!.Просто ми е направило впечатление че честичко кога се засечем тук с разлчен ник не ме пропускате и имам съмнения коя сте вътрешният ми инстинкт не ме лъже.Не виждам причина освен ако не сте ми учителка а аз ваша ученичка
    !,,,,,,,,,,дугото е просто комплекс от ваша страна ,засичала съм и на други хора го правите такива като теб може да се представя с цел в мъжки и женски род но е болна работа и странно поведение! Всчко хубаво и приятна вечер !

    Коментиран от #16

  • 16 Вергина

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Не ми образувате нерви, нито ме интересувате. Просто съжалих българския език. Не знаех, че ще ви разстроя.
  • 17 Валерко

    0 0 Отговор
    Готова е да стане възрастна първескиня