Last news in Fakti

30 Юни, 2023 12:58 1 827 2

Харисън Форд обяви официално: Това е последната ми роля като Индиана Джоунс

  • харисън форд-
  • индиана джоунс-
  • роля

За Форд героят му винаги ще има специално място в сърцето му.

Харисън Форд обяви официално: Това е последната ми роля като Индиана Джоунс - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Харисън Форд се сбогува с франчайза „Индиана Джоунс“ с най-новия филм от поредицата – „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“, съобщи Ройтерс, предава БТА.

80-годишният Форд, който играе авантюристичния археолог Джоунс, потвърди официално за Ройтерс, че това ще е последната му роля като Индиана във филм от франчайза.

Казвам сбогом на страхотната възможност да доставям радост на хората“, каза Форд.

Филмът започва с образа на дигитално подмладеният Форд, създаден с помощта на изкуствен интелект, който се бие с нацисти, за да опази половината от реликвата на съдбата на класическия изобретател Архимед.

Форд похвали младежкия си вид във филма, но твърди, че не смята, че ще може да бъде продуциран пълнометражен филм с този негов образ.

Не мога да си го представя. Просто няма как да стане“, каза актьорът.

В останалата част от „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ по-възрастният Джоунс си партнира с кръщелницата си Хелена (в ролята влиза Фийби Уолър-Бридж) и нейния помощник Теди (който се играе от Итън Айзидор).

Според Айзидор Форд прилича на героя си от филма – „прави провокативни шеги, точно като Индиана Джоунс“, каза той.

За Форд героят му винаги ще има специално място в сърцето му.

За мен той е това, което е и за публиката. Когато погледна назад, мисля, че това бяха добри истории, бяха добри филми. Толкова съм горд, че бях част от тях“, обясни той. Филмът излиза в кината този петък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    3 5 Отговор
    Еее, изтъркахте го и тоя .... тва вече не е киноизкуство, а машина за пари и промиване на мозъци ... а утре е джулай морген, ама сори - прецакахте ни и без това прецаканото моренце.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Иване така

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    като чета какво си написал май най много си се прецакал че си се родил.