Last news in Fakti

1 Юли, 2023 13:46 5 281 12

Половинката на Иво Аръков шокира феновете с тази СНИМКА

  • иво аръков-
  • половинка-
  • гърди-
  • габриела николаева

Габриела Николаева сподели няколко кадъра от погачата на сина си

Четиридесет дни след като любимата на Иво Аръков го дари с наследник, Габриела Николаева реши да спази българските традиции, като организира погача за сина им.

Kрасавицата сподели няколко кадъра, показващи детайли от декорацията, направена специално за събитието, състояло се под открито небе. На един от тях брюнетката е облечена в къса тясна памучна тениска и дълга ленена пола и позира пред винил с надпис, гласящ: "Днес орисваме Тео".

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Nikolaeva (@gabrnikolaeva)

Именно тази снимка привлече много повече вниманието на феновете, отколкото останалите фотоси с украсата. Това, което им направи най-силно впечатление, бе външният вид на младата майка, който чувствително се отличава от познатия досега. На кадъра Габи изглежда с наедрял бюст, но дали това е фотоилюзия, или гърдите на красавицата са наедрели заради това, че кърми, можем само да гадаем.

Припомняме, че първородният син на актьора и избраницата му се появи на бял свят на десети май. Тогава звездата от сериала "Съни бийч" лично сподели радостната вест със своите над 295 хил. последователи в Инстаграм, обявявайки щастливата вест в типичния му и неподражаем шеговит стил.

В социалната мрежа той публикува две архивни снимки под формата на 24-часови истории, придружени от послания, припомя woman.bg. На първата, на която е любимата му по бански костюм, той закачливо бе написал: "Честито на моята приятелка, станала по-рано днес "milf" (бел.ред.: думата, с която се описват привлекателните майки, наричани още "секси мамчета"), а към втората, на която самият той позира пред обектива гол до кръста, добави: "А сега се запознайте с този "sugar daddy" (израз, с който се назовават богатите възрастни мъже, обсипващи с подаръци младите жени в замяна на тяхната компания или сексуални услуги, познати още като "татенца").

Малко след това двамата споделиха в социалните мрежи своя обща фотосесия, направена в последните седмици от бременността на Габриела, озаглавена "Майка и баща".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какъв

    17 0 Отговор
    е тоя паметник ?
  • 2 Делю Хайдутин

    12 0 Отговор
    На Иво Аръков половинката е мъж.Пак не сте разбрали.
  • 3 Магарев предателя пише

    6 1 Отговор
    Цъкнах статията само за да видя дали на снимката ще видя Аръков с набутаната тиквичка отзад и на заден план момата да се хили.
    Уви, още не са публикували тази снимка. Срам ги е, но ги и гризе, хаха.
  • 4 Това

    7 2 Отговор
    е поредната особено ценна културна информация. Явно за кравари.
  • 5 хаберих

    10 0 Отговор
    Половинката на Иво Аръков шокира феновете с тази снимка. Добре е,че не ги е изчервила или взривила!
  • 6 Турбо Сел..яния

    6 0 Отговор
    Помпозни рогачи рожденни дни...после защо българите са невъзпитани и баз морал...
  • 7 Булката прилича

    6 1 Отговор
    на Александър Йорданов със сутиен..
  • 8 на село

    8 0 Отговор
    Погачата не се организира,а се меси и пече в тавичка,в печката на 180 градуса по Целзий. Питайте Меси,че е така.
  • 9 Фифи сладката

    6 0 Отговор
    Това,бялото на снимката е торта,а не погача.
  • 10 Анонимен

    10 0 Отговор
    Това прилича на гроб.
  • 11 Леле,леле

    6 0 Отговор
    Това по скоро прилича на гроб.Егати тъпата 🐑
  • 12 абе,

    3 0 Отговор
    Всички хубави български традиции се изопачиха и публично известните ги превърнаха в гротескно клише на които бемозъчните подражават.То не са позиране с голи бременни кореми,партита за нероден Петко,торти за празнуване на 1 месец на бебето,на два и т.н простотии.Нищо лично,съкровенно само показност и суета.А на снимката една неподходящо облечена майка доказваща написаното от мен.