Last news in Fakti

24 Октомври, 2013 14:06 31 128 12

Playboy: Елена, гордеем се с теб!

  • елена-
  • чез-
  • playboy

Лошо ли е да се чувстваш красив гол? И да искаш да го покажеш? И ако да – защо тогава да не окачим на стената на позора примата Лили Иванова, актрисата Диана Любенова, ТВ водещата Венета Райкова или нейната колежка Гала? Или пък бившата първа дама на Франция Карла Бруни? Всички те са лица на PLAYBOY.

Нормално ли е една красива жена, пък била тя и Елена, да е повод за разпалване на гражданска война, дори и само на думи? И прави ли те една професионална фотосесия еротичен модел? Ако да, то какъв е в този случай лидерът на парламентарно представена партия, позирал за откровено голи кадри по пура и слънчеви очила?

PLAYBOY има категоричен отговор – безценно е да се чувстваш добре в собственото си тяло и да го показваш с охота и увереност на другите. Щастливци са онези, които са красиви дори голи и няма лошо в това да радват окото.

Чест е да бъдеш на страниците на PLAYBOY, наред с имена като Юлиана Кънчева, Биляна Йотовска, Роси Иванова и сред думите на мъже като Слави Трифонов, Венцеслав Стефанов, Кубрат и Тервел Пулеви, Боби Михайлов, Ники Кънчев, Данчо Караджов и Георги Лозанов, останали във вече десетгодишната българска история на Мъжката Библия със своите култови интервюта за изданието.

Защото PLAYBOY e списание за „зрелия мъж, който съзира еротиката, не само в снимките, но и в четенето”, по думите на колумниста на PLAYBOY  и председател на СЕМ доц. Георги Лозанов. PLAYBOY е не просто еротично, а мъжко списание, тъкмо защото покрива интересите на мъжа, които далеч надхвърлят естественото влечение на всеки. Цели 2/3 от списанието са за четене от зрели и мислещи хора. А красивите жени заемат скромната 1/3 от всички 120 страници.

Елена Бончева, нашата мис Април 2006, може да се гордее с фотосесията си в PLAYBOY. Ние също се гордеем с нея и поради тази причина тя ще излезе отново в следващия брой PLAYBOY.
Повече информация може да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    3 1 Отговор
    Муахаха, то има доста мерклии да се снимат в Плейбой ако след това ще вземат по 3000 лв. на месец..
  • 2 sujuka

    4 1 Отговор
    Гордейте се с ку*ите си колкото щете, но оставете хляба на нормалния човек. Щото нито този , нито останалите изброени имат 1 ден заработен на истинска работа.
  • 3 диканеца

    3 1 Отговор
    Моделки,говорители,пиарки,пиавици...затова киловатите струват петорно от производствените им разходи.Време е да ни изгорат бушоните и да ги пратим там от където са дошли-на м....та им ... [
  • 4 майор Костов

    1 1 Отговор
    Дори гола тази мацка показва по-малко месо от на Фидосова глезена.
  • 5 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 6 Ото Скорцени

    0 0 Отговор
    Яка мацка.
  • 7 мечока

    0 0 Отговор
    Работата на Плейбой е да се продава списанието, а какво работи Елена в НЕК е работа на директора на НЕК
  • 8 Todor Ovcharov

    0 0 Отговор
    И аз съм горд с такава съгражданка, дано скоро получи спокойствие и медиите я оставят на мира.
  • 9 Agent

    0 0 Отговор
    PLAYBOY се гордее с фотосесията на въпросната "красива дори гола", а НЕК с професионалните й технически умения оценени само за 3000 лв/месец от "зрели и мислещи хора които съзират еротиката" .
  • 10 Bibo

    1 0 Отговор
    Не знаех, че в сметката ми за ток има и такса PLAYBOY
  • 11 Zdrawko Sashew

    1 0 Отговор
    Не й е леко на момичето. Така голичка много лесно ще изстине. А и устата й вече не се затваря. Не искам и да си мисля за други зони на тялото й.
  • 12 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Ами така е, една нация като не и остане друго с какво да се похвали,и започва да се гордее с голотиите си, с воденето на класациите по проституция, с най-многото к..во износ за Европа, и други все такива "велики" постижения, като тая тука на снимките... То верно, трябва да има такива като нея, че да зяпат хората и да се надъхват, ама това не трябва да я прави най-великата в държавата, а трябва да я е срам да се покаже на публични места. А те едва ли не ще я изкарат Богинята незаменима...