Last news in Fakti

13 Юли, 2023 13:18 7 093 6

Възрастта е само число: 3-те зодии, които са най-млади по душа

  • зодии-
  • астролог-
  • млада душа-
  • младост

Зодии, които прегръщат младостта през всички етапи от живота си

Възрастта е само число: 3-те зодии, които са най-млади по душа - 1
Снимка: Shutterstock

Често чуваме, че „възрастта е само число“. Има обаче разлика между употребата на израза, за ​​да се почувствате по-добре, и да живеете живота си по начин, който действително отразява посланието.

Някои зодии разбират това мото по-добре от всеки друг. Така че ако се чувствате млади по сърце, може би е предопределено от звездите!

Според астролога Райън Лу (известен още като @e.mo.tions в TikTok), зодии, които прегръщат младостта през всички етапи от живота си, са или социални пеперуди, които никога не пропускат вечер навън, или имат ненаситно желание да живеят за мига и да се впускат в приключения за цял живот.

Те също имат доста голямо въображение, което ги кара да вярват, че ако имат мечта, ще успеят да я превърнат в реалност. Може и да са родени с тази нагласа, но след като осъзнаете колко лесно е за тези знаци да гледат в бъдещето вместо в миналото, това може да ви помогне да се почувствате млади по сърце.

Вижте кои са трите най-млади по душа зодии според астролога Райън Лу, който разкрива повече за тях пред изданието Bustle.

Стрелец

Като авантюристите на зодиака, Стрелците са известни с това, че отиват, където вятърът ги отведе. Затова не е изненада, че любовта им към пътешествията им дава такъв младежки дух. „Не може да потиснете тези вечни оптимист за твърде дълго или да ги възпрете – те трябва да бъдат в постоянно движение и винаги са съгласни за забавления, по всяко време“, казва астрологът Райън Лу пред Bustle. „Изберете време и място, а те ще се появят с бенгалски огънчета в ръце.“ Всички трябва да бъдем повече като Стрелците!

Близнаци

Винаги можете да очаквате представителите на тази зодия да се появят на събитие, независимо от датата, часа или мястото. Според астролога Райън Лу тази характеристика се изплаща в живота на въздушния знак: „Близнаците са безгранични в това къде могат да се адаптират и независимо дали са на 15 или на 50 години, те ще прекарат добре и ще бъдат душата на компанията. Тяхното желание за свързаност поддържа сърцата им млади.“

Риби

Управлявани от Нептун, Рибите са склонни да заравят често главата си в облаците. Но наличието на фантастично въображение определено има и своите предимства – от там водният знак черпи вярата си, че никога не е късно да следваш мечтите си. „Нашите най-добри приятели от зодия Риби са вечните мечтатели – те никога не спират да мечтаят смело и да следват интуицията си“, казва астрологът Райън Лу пред Bustle, цитиран от edna.bg. „Тази жажда за живот, за която мечтаят, помага да поддържат младостта през целия си живот.“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИНЬОТО

    3 1 Отговор
    4 ,И Рак също

    Коментиран от #2

  • 2 Вергина

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "СИНЬОТО":

    Това е вярно. Харисън Форд е рак, женен е за около 15-20 години по-млада жена скорпион (Али Макбийл). Тя в едно интервю казваше, че има чувството, че тя е с по-млад мъж. Имах и познат рак, клиент на фирмата, в която работех, около 70 годишен. Разговорите бяха такива, че все едно срещу теб стои твой набор.

    Коментиран от #4

  • 3 Мимч

    3 1 Отговор
    Абсолютно е вярно за стрелците....
  • 4 Учителката по бълг. език

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Вергина":

    "Разговорите бяха такива, че все едно срещу теб стои твой набор."
    А ти на 68 ли си?

    Коментиран от #5

  • 5 Вергина

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Учителката по бълг. език":

    Не, защо? То всъщност не е ваша работа, другарко ;)
  • 6 Чичо ти

    1 0 Отговор
    А Овните са вечни деца по душа не по маплади