Last news in Fakti

17 Юли, 2023 11:15 5 606 13

Иван Лечев е влюбен като малко момченце в жена си

  • иван лечев-
  • съпруга-
  • влюбен-
  • рожден ден

Сватбата му е едно от най-хубавите неща, които му се случили

Иван Лечев е влюбен като малко момченце в жена си - 1
Снимка: Bulphoto

Несъмнено Иван Лечев е сред най-популярните и обичани български музиканти, който не се разделя с китарата си. Рожденик е на 19 юли. По този повод посочва, че всяка година си пожелава да е здрав, както и всички около него, и да продължава напред в същото темпо.

Към днешна дата се намира по средата на две турнета. Едното е по повод 10-годишнината от създаването на „Фондацията“ със специални гости Константин Цеков от ФСБ и Наско Пенев от БТР, Момчил и на някои от концертите и Любо Киров.

Другото е лятното турне на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Определя рождения си ден през миналата година като незабравим. Имали концерт със Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в Копривщица, който преминал в страховит купон с техни колеги и приятели. Тръгнали си чак на сутринта. Било весело и шумно, имало хубава торта, бонбони, отбрани питиета, казано с други думи – подобаваща почерпка. И той като повечето хора обича подаръци, но предпочита да бъде изненадан.

Той лично много внимателно избира какво да подари на близките си хора. Семейството и приятелите му, са хората, на които държи най-много и се надява да са заедно дълго време. Като един от най-хубавите моменти в живота си определя сватбата му с Жени в Копривщица. Като най-лош пък определя случката, при която се запалил с горящ спирт през полагаемия отпуск в казармата и се наложило да лежи цели 3 месеца в болница. Известно време не било ясно дали изобщо ще оцелее. Възстановяването също не било лесно. Не само вярва в любовта, а е влюбен като момченце в съпругата му Жени.

Твърди, че с времето любовта им става още по-силна и е щастлив, че е намерил половинката си. Вярва, че всеки сам чертае съдбата си. Не се притеснява от старостта и се надява животът да продължава така, но без болести и войни. След 10 години вижда себе си на сцената като Кирил Маричков, който е във върхова творческа форма и е негов идол. Не спира да мечтае и се опитва да превърне в реалност поне част от мечтите си, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    26 1 Отговор
    Много важна новина за разпадащата се държавица
  • 2 Хахаха

    9 4 Отговор
    Да е жив и здрав ! Още обича да ръмби хентаитата !
  • 3 Мани мани

    14 1 Отговор
    След един концерт си поиска от моята!
  • 4 Идън

    13 3 Отговор
    Странни имена на групи-Фондацията- Обичайните подозрени- Легендите- ИМПроджект...Някои музиканти от любов са направили най- хубавите си песни и инструментали...Любовта е изместена от думата- връзка.

    Коментиран от #5

  • 5 Или още по-просто

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Да изкарат някой лев! Все комунизма им пречеше, а само през комунизма старите муцуни създадоха нещо съществено, след това на стари лаври тикат да преживеят!

    Коментиран от #7

  • 6 Пилот

    9 2 Отговор
    Като дигаш самолета,писти много..
  • 7 Идън

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Или още по-просто":

    Така е. По цял свят вече не се прави качествена музика- много рядко нещо ме впечатлява. Изкуствено изкуство- някакви напъни въпреки усъвършенстваните инструменти и технологии.За текстовете- също.

    Коментиран от #8

  • 8 Няма и да има

    15 2 Отговор

    До коментар #7 от "Идън":

    Няма ги вече двата лагера! Няма вече желание да се покаже кой строй е по добър, и всичко е леш! Германците ми казват ; докато имаше комунизъм, работехме 8 часа и имахме 40 дена отпуска и си удряхме по 3седмици болнични! Сега часовете са 12, отпуската 30 дни, а за болнични а си взел, а са те нарочили!
  • 9 Рекох ,

    17 1 Отговор
    да не се е влюбил отново в Лили като е видял снимката ѝ оня ден по дантелени гащички !
  • 10 абе,

    13 0 Отговор
    Сложете актуална снимка.И двамата отдавна не изглеждат така.
  • 11 Хари

    2 1 Отговор
    Честото бъди здрав и корав
  • 12 ПЛУЖЕК

    5 0 Отговор
    "След 10 години вижда себе си на сцената като Кирил Маричков, който е във върхова творческа форма и е негов идол."
    Падение !
  • 13 Лечев,Лечев...

    0 0 Отговор
    А как се кипреше зад гърба на Ладеф.