Last news in Fakti

18 Юли, 2023 09:32 1 988 3

Щракнаха Люис Хамилтън на яхта с красавици (СНИМКА)

  • люис хамилтън

Пилотът е в компанията на две от най-красивите жени в света – 20-годишната тенисистка Джени Спетален и мексиканската актриса Ейза Гонзалес

Щракнаха Люис Хамилтън на яхта с красавици (СНИМКА) - 1
Снимкa: БГНЕС

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън беше изловен от находчиви папараци край бреговете на Ибиса.

На кадрите се вижда, че 7-кратният шампион от Ф1 е в компанията на две от най-красивите жени в света – 20-годишната тенисистка Джени Спетален, сочена за една от най-добрите в своята възраст, и мексиканската актриса Ейза Гонзалес.

На борда на луксозната яхта са били също така филмовият режисьор Баз Лурман и съпругата му Катрин Мартин, пише novini.bg.

Таблоидното издание The Sun отбелязва, че приятелството между Хамилтън и Гонзалес датира от дълго време и няма нищо необичайно, че двамата прекарват време заедно.

По-любопитно е обаче присъствието на Спетален, като според папараците двамата на моменти изглеждали „доста близки“, което породи вълна от слухове в социалните медии за отношенията между пилота и изгряващата звезда на женския тенис.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зелени зъби

    14 3 Отговор
    Мен пък ме щракнаха, на Хемус, със 122 км/ч, а имало ограничение 90.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Марвелиус Луденскийс

    3 1 Отговор
    Много чудно им било какво прави там Джени Спетален. Ами вижте кой е баща й първо бе джурналя мисирски! Ойстейн Спетален е независим норвежки инвеститор и милиардер, като преди това е работил като инвестиционен директор в и портфолио мениджър. Хамилтън от години инвестира в разни интересни проекти кинтите, които е спечелил от кариерата си, а бащата на въпросната норвежка скумрия инвестира в проекти за зелена енергия.