Last news in Fakti

18 Юли, 2023 10:58 3 721 9

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след 7 години брак (СНИМКИ)

  • софия вергара-
  • джо манганиело-
  • развод-
  • раздяла-
  • брак

Феновете на двойката забелязаха, че София е на ваканция в Италия без Джо

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след 7 години брак (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело се развеждат след седем години брак, предава Page Six.

Двойката съобщава в изявление пред изданието: "Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и ги е грижа един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си."

Красавицата от "Модерно семейство" в момента празнува 51-ия си рожден ден в Италия с група приятели, но без Манганиело и без годежния си пръстен.

Източникът добавя: "От известно време София и Джо се отдалечават един от друг и сега се дистанцират, за да обмислят бъдещето си."

Двойката беше видяна за последен път заедно миналия месец в Хобокен, Ню Джърси, когато Вергара посети 46-годишния Манганиело на снимачната площадка на новия му проект "Nonnas" с Винс Вон.

Отсъствието на Манганиело от ваканцията на София не остана незабелязано от феновете в Инстаграм, тъй като по-късно Вергара публикува снимка с послание: "Когато животът ти даде лимони, идваш в Италия, за да ги изстискаш".

Двойката се венча на пищна церемония в Палм Бийч през ноември 2015 г. пред 400 гости - сред които звездите на Вергара от "Модерно семейство" Ариел Уинтър, Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Джули Боуен, Сара Хайланд и Тай Бърел, както и звездите на Манганиело от "Истинска кръв" Анна Пакуин и Стивън Мойер.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7 години

    3 2 Отговор
    Точно толкова трае щастливия брак, след това всичко е брак!
  • 2 някой си

    4 0 Отговор
    Много се обичат и много ги е грижа един за друг, затова всеки обръща гръб на другия и тръгва по пътя си.
    Мен пък хич не ме е грижа за тях, но не понасям лицемерието.
  • 3 ами,

    6 3 Отговор
    Тя е себична.Не му роди дете за тези седем години.Няма какво да ги свързва щом любовта е преминала.Той е още млад може да има съпруга и деца.Посредствена акртиса.

    Коментиран от #5

  • 4 Мъдурко

    4 1 Отговор
    Хубава циганка!
  • 5 ох, ох

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "ами,":

    ахахахаха, направо ме убивате с такива коментари, честно. За вас това ли е животът?! Да направиш деца, та да си "изпълниш дълга към обществото", набит ти в главата от мама и тате. Какво ще стане с това дете след това.. нЕма значение. А че 90% от вас не са годни за родители в нито едно отношение, никой не го коментира, нали?

    П.п. Следващият път поне се опитайте да прочетете малко по- надолу от заглавието (има един текс под него. Знам, че е страшен, защото е бая дълъг, ама вярвам във вас :) ) и ще разберете, че жената е 51- годишна. Това значи, че вероятността да забременее или да износи дете, от 44-годинша възраст натам, без това да застраши живота и на двамата, е значително по- малка. Това няма значение обаче.. защото тя е себична все пак...

    Коментиран от #6

  • 6 ами,

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "ох, ох":

    Наоми Кембъл на 53 г с две деца от сурогатна майка,дори без съпруг,ето и чалга певицара Камелия на 51г също,и още и още безброй примери по света и у нас.Никой не е казал,че трябва да забременява на 44 г,може и да осинови.Но тя има син от първия си брак който е на 31години,а лишава Джо от възможност да стане баща.Да се омъжила не за ерген а за разведен с деца като нея.И това ако не е себичност какво е?

    Коментиран от #7

  • 7 Пха

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ами,":

    Милият и онеправдан господин Джо.. той явно е на 10 години и не може да взима решения за себе си. Ма той наистина е жертвата тука. Прав сте!
    Поне според Вашия коментар единствено жената има дума по темата за децата, а той като пале, стои до нея и я гледа с обожание
  • 8 Мдаа

    1 0 Отговор
    Омръзнало са един на друг. Нормално за Холивуд.
  • 9 Ела

    1 0 Отговор
    Слушала съм нейни интервюта и останах с впечатление, че гледам жена на 50тина години, завинаги замръзнала в юношеска възраст, с типичната логика за емоционално недорасъл човек. Там всичко е до секс, разголени рокли ида се тупат по гърба кой бил пуснал по-горещи снимки в мрежата. Това омръзва страшно бързо. Не е лесно да се живее с човек на 15тина години умствено, а в тялото на 50.