Last news in Fakti

19 Юли, 2023 16:15 13 357 23

Дами, бягайте далеч от мъжете, които имат тези навици

  • мъже-
  • жени-
  • връзки-
  • навици-
  • партньори-
  • лоши навици

Ето от какви мъже да се пазят жените

Дами, бягайте далеч от мъжете, които имат тези навици - 1

Изборът с кого да свържем живота си е съдбовен. Общо взето от това зависи щастието ни. Представете си само да споделяте ежедневието си с човек, който ви потиска и ви кара да се чувствате незначителни и нещастни!

Когато се влюбим, всичко изглежда розово. Затваряме си очите за неща, които ни изглеждат незначителни и дребни или пък вярваме, че с времето ще се променят. Не. Хората не се променят. Ако се случва, то това е толкова рядко, че не си струва да поемете този риск.

Със сигурност е трудно да разсъждавате трезво, когато пеперудки пърхат в стомаха ви и си умирате само за един поглед дори, но това, което можете да направите, е да дадете повече време на връзката си, преди нещата да станат наистина сериозни, пише сайта obekti.bg. Не бързайте да заживявате заедно, още по-малко – да се жените. И си отваряйте очите на четири. Времето ще работи във ваша полза.

А ако видите у мъжа тези навици, бягайте надалече:

1. Не спазва обещанията си

Много лош индикатор. Една от най-ярките червени лампички. Ако не спазва обещанията си сега, докато е влюбен, какво ли ще стане с времето? А един мъж, ако не държи на думата си, значи не държи и на жената до себе си, нито на достойнството си.

2. Карате се често

Ще прочетете много статии за това, че когато двойките се карат, това може да бъде добър знак. Наистина е така в някои случаи. Но ако сте съвсем прясна двойка и караниците ви са сериозни, то тогава едва ли ще се подобрят отношенията ви занапред. Представете си се само в рутината на ежедневието, когато тръпката ще е преминала.

3. Болезнено ревнив е

Това не е романтично. Ако ви се струва, че ревността значи любов и се чувствате поласкани, не бързайте. Представете си нещата след 5 години – вече сте женени, може би имате дете и искате да излезете с приятелки, но мъжът ви не ви позволява, защото ви ревнува, че имат собствен живот и ви иска само за себе си. Вече не звучи толкова добре, нали?

4. Избухлив е

Ревността и избухливостта често вървят ръка за ръка. И комбинацията може да бъде взривоопасна. Лошото на такъв тип мъже е, че с нищо не можете да ги убедите, че не са прави. Каквото и да става, виновната винаги ще сте вие – че не сте се прибрали навреме, че сте си сложили точно тази блуза, че сте сготвили точно това, че яденето е прекалено солено или прекалено студено… Причини ще има винаги, а избухливостта може да накара жената да живее в постоянен страх, защото обикновено тези епизоди са неочаквани и неоправдани от нищо.

5. Пие

Не говорим за чаша вино от време на време или по бира всеки ден. Прекаляването с алкохола рано или късно води до сериозни последици – и те най-напред се отразяват върху половинката на човека с проблем с алкохола. В случая – вие. Затова, колкото и да не ви се иска да го видите, отворете си очите – ако човекът, с когото излизате, се напива още в началото на връзката ви – и особено ако пиянството му е лошо, не правете грешката да задълбочите отношенията си, а бягайте възможно най-далеч от него.

6. Няма амбиции

Вярно, че в днешния свят жената е достатъчно еманципирана, че да не обръщаме внимание кой изкарва повече пари в семейството. Все пак обаче, ако мъжът е мързелив, без амбиции и има намерение жена му да го издържа, е неприемливо. Ако това не ви тежи в момента, със сигурност ще се превърне в проблем в един момент.

7. Подценява ви и ви обижда

Ако мъжът до вас не се държи с вас като с дама, а си позволява обиди и квалификации, нямате работа до него. Вербалната агресия е не по-малко опасна от физическата, а да не говорим, че често преминава и във физическа. Обикновено мъжът, който обижда жената до себе си, но все пак продължава да бъде с нея, го прави, защото иска да ѝ смаже самочувствието, да я потисне и да я държи в подчинение. На това му се казва мъж с комплекси.

8. Има порок, който ви пречи

За алкохола вече стана ясно защо и колко е опасен. Но дори нещо по-безобидно като пушенето, ако ви дразни сега, помислете си какво би било след години. Той няма да се откаже от цигарите заради вас, а вашето раздразнение ще става все по-голямо.

9. Лъже

Който и да е лъже, е лошо, но когато това го прави човекът до вас, вашият партньор, вашата половинка, то за каква връзка изобщо можем да говорим? Това би трябвало да е човекът, на когото да имате най-голямо доверие.

10. Не обича животните

Много хора не обичат животните, но това не означава, че биха им навредили. Ако под някаква форма е склонен да прояви жестокост към животно, бягайте надалече. Ако ви накара да избирате между него и домашния си любимец – също.

Най-важното е да не се подценявате и да не допускате мисълта, че не може да ви се случи нищо по-добро. Щастието не трябва да бъде компромис!


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    32 37 Отговор
    Жени, бягайте от русофили.

    От това по-страшно няма.

    Излишно е да се казва, че те комбинират повечето от изброените в статията белези.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Бай Дън 🌈-ясалия

    34 3 Отговор
    Бягайте, бягайте то не останаха мъже!

    Коментиран от #6

  • 3 Лудата от журналя

    17 2 Отговор
    никой нормален и ненормален не я ще!
  • 4 епилиран нежен ляв демократ

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ма разбира се , нали ние новите сме на мода и сме западно ориентирани . Лошото е че трябва да харесваме мъже .
  • 5 Човек

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Хайде мекокиткести джендъри да не коментират статии за мъже
  • 6 незнайко

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Дън 🌈-ясалия":

    Май има някаква истина в поста Ви . Казармата правеше момчетата мъже . Сега "джендърнята" виждате в какво ги превръща .

    Коментиран от #10

  • 7 Фанчо

    26 3 Отговор
    Е те това са 99% от мъжете ма Марче.
  • 8 Не притежавам нито едно от тези качества

    32 0 Отговор
    Но нямам и пари. Като гледам няма опашка зад мен? Що ли?
  • 9 мухаха

    20 1 Отговор
    И ако ви слуша на 40 с котките в кревата
  • 10 Българин

    19 11 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    "Казармата правеше момчетата мъже"

    Затова ли такива като "генералите" Радев и Янев са хронични ЛЪЖЦИ, без КАПКА ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ, лъжепатриоти, крадци, и съучастници на военопрестъпници?

    Това ли са "мъжките" качества, които се получават в казармата?

    Моите спомени са малко по-различни, но може би защото това какво е казармата зависи на първо място от това ЧОВЕКА какъв е, а не казармата какво е.
  • 11 Гаглей

    24 1 Отговор
    То вече има жени дето пият повече от мъжете. Лъжат за всичко, пушат. Така, че кой трябва да се огледа хахаха
  • 12 Да, да

    19 0 Отговор
    То за жените е същото.

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Класификация

    12 1 Отговор

    До коментар #12 от "Да, да":

    За жените списъкът е много по-дълъг, с допълнителни препратки и подточки.

    Коментиран от #17

  • 15 Всички знаят

    12 3 Отговор
    Много правила - стара мома! За мъжете е същото!

    Коментиран от #19

  • 16 Хохоу Бохоу

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Един":

    Значи вероятно сте плейбой. Чудесно, топ сте. Само да не налетите на плейбойка... не златотърсачка и не добро момиче с мераци за омъжване.
  • 17 топ обекта

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Класификация":

    Голем зелен празз.
  • 18 Хи хи

    4 4 Отговор

    До коментар #13 от "Един":

    Аууу, момака, как си е изложил чейза🤣🤔😎😁та момите златотърсачки, да се блъскат на опашка за него!? Много евтино се продаваш!😂
  • 19 нищо не знаеш

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Всички знаят":

    Не е до правила, дори куче би се справило с тях. Недоправени сте.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Груби

    3 3 Отговор
    Миче, ами ако кайсиите ми са натежали - ще бягаш ли от мен, или ще предпочетеш да изпразн я съдържанието им на лицето ти?
  • 22 Иван

    4 0 Отговор
    Ми то това е и пожеланието за мъжете които за женени за жени с такива пороци!
  • 23 АНОНИМЕН

    0 1 Отговор
    КОЗИРОЗИТЕ СА ПЪЛНО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ТЕЗИ 5 ПОРОКА ИЛИ НАВИКА В ГОРЕ ПОСОЧЕНАТА СТАТИЯ!!!