Last news in Fakti

20 Юли, 2023 13:31 2 802 3

Финалисти от "Един за друг" ще вдигат сватба

  • един за друг-
  • романтично риалити-
  • двойка-
  • сватба-
  • церемония

Сватбеното тържество на двойката ще се състои в края на август

Младата двойка Габи и Десо, които бяха финалисти в последния сезон на „Един за друг“ вдигат сватба. Любимците от малкия екран, които са заедно от близо три години насам, плануват лятно тържество 3 в 1 на 26 август.

В специалния ден празнува бащата на мъжа, който успя за кратко време да се превърне във фаворит в надпреварата, а малко по-рано – таткото на красивата брюнетка.

В същия ден ще подпишат. Венчавката ще се реализира в Силистра, като с цялата организация се е заела бъдещата булка и шаферките. Събитието ще се проведе в тесен кръг, като ще присъстват само най-близките им роднини, приятели и познати.

Част от поканите са адресирани към участниците от вълнуващото предаване. „Галерия“ припомня, че по време на снимките те се сближиха с големите победители Виктория и Явор Зайн, които наскоро също узакониха любовта си.

Младите вече обмислят общото си бъдеще. „Вярваме в символиката и почитаме консервативните традиции, това е причината един ден да кръстим първото си дете на баща ми“, коментира той.

Във връзката им, разбира се, невинаги всичко е било цветя и рози. Съвсем наскоро двамата разкриха, че най-трудният период за тях е бил през пандемията, когато е трябвало да се преместят във Варна, тъй като Габи е тъжала по родния си град.

„Тогава не мислех адекватно, към днешна дата мисля, че съм много по-зряла“, издава риалити героинята. Това е и най-големият компромис във връзката им, но не съжаляват за избора си, тъй като трудностите досега ще ги отведат до олтара.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шири

    4 0 Отговор
    Ура,другари! Ще вдигат сватбата с крик.
  • 2 Наздраве

    2 0 Отговор
    Това да се случва - сватби, любов и така нататък...
  • 3 Анонимен

    1 1 Отговор
    Бля,бля,бля!