Last news in Fakti

21 Юли, 2023 08:39 20 222 33

Зрителите нападнаха шеф Манчев заради Камелия Тодорова в "Черешката на тортата"

  • шеф манчев-
  • камелия тодорова-
  • черешката на тортата

Представянето на джаз иконата съвсем не се понрави на Манчев

В "Черешката на тортата" в разгара на лятото се появи джаз иконата Камелия Тодорова и очаквано превърна участието си в култов спектакъл за зрителите. Не всичко в него обаче, се хареса на шеф Манчев, който в един момент така се заяде с нея, че после зрителите го направиха на нищо, пише show.blitz.bg.

Певицата посрещна гостите си с импровизирано меню и много добро настроение и бе особено откровена за личния си живот пред тях. В менюто присъстваха козуначена торта с тайна съставка, която певицата не разкри, зелена салата по грузински с червен боб и интересно арабско ястие, което привлече вниманието на всички, но накара взискателният Иван Манчев да повдигне многозначително вежди.

"Уменията в кухнята са свързани с умения в интимния живот", заяви 69-годишна дама и продължи в този дух през цялата вечер. В крайна сметка гостите ѝ си изкараха много весело, но пък представянето ѝ съвсем не се понрави на шеф Манчев, вероятно заради присъствието на непознато арабско ястие на масата.

"Похвалих те преди малко и сега започваме да правим буламачите. Картоф, ориз, куркума въобще не си отива. Това е минало покрай френската кухня. Готвиш нещо средно между кюфтета по чирпански и винен кебап. В тази манджа има какво ли не", декламираше той отстрани.

"За човек, който готви цял живот, очаквах много повече. Салатата и десерта ти се получиха, но основното беше една наистина тотална импровизация. Надявам се гостите да останат доволни", не спестиха някои критики и част от зрителите, повечето обаче, харесаха много представянето на Камелия Тодорова и, разбира се, атакуваха сериозно шеф Манчев заради прекаления му на моменти перфекционизъм.

"Най добрите рецепти в света са се получили от импровизации. Да се представи нещо изненадващо и различно е истинско предизвикателство", "Превзета била, не поканила вкъщи... е, вечерята ѝ се получи, беше интересно, имаше хубава атмосфера. И на мен много ми хареса, защото Камелия Тодорова е голяма джаз певица. Колкото и обидни неща да напишете, тя си остава Камелия. Трябва да се научим да ценим хора като нея според мен", са само част от многобройните коментари на превъзбудени от видяното зрители в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На какво е шевче

    53 10 Отговор
    този изклецяк?
  • 2 джаз иконата

    76 22 Отговор
    преди време беше забравила да говори на български език . Даже си беше и сменила българското име . Та за какво да и се възхищава човек смятащ се за българин.

    Коментиран от #7, #29

  • 3 А бяхме млади

    49 14 Отговор
    Камелия беше някога Камелия!
  • 4 А бяхме млади

    31 16 Отговор
    Камелия беше някога Камелия!
  • 5 Глав

    28 6 Отговор
    Страхотна простотия.Едни и същи озлобени маргинали драскат без да разбират за какво става дума.Наистина трябва истински глад за това наделение.
  • 6 Спас

    82 5 Отговор
    Щом хора завършили ТОХ а са звезди ,а изявени професори учени и лекари никой не ги знае какво да говорим.

    Коментиран от #18

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Фибата

    70 0 Отговор
    Тези епизоди на плюскащи в 8 часа всяка делнична вечер вече бяха излъчвани преди 2 години!
  • 9 Ох тоз ТОХ

    47 6 Отговор
    Ми "шеф" Манчев не го е учил това в ТОХ-а, как може такава ерес от г-жа Камелия😂
  • 10 немо

    56 24 Отговор
    Не знам защо са решили че баба Камелия ще бъде интересна за публиката. Тя отдавна е обезобразена от многото "разкрасителни" операции и системната употреба на алкохол, а и годините са си казали думата. Било каквото било, дайте път на младите вече

    Коментиран от #26

  • 11 Кадир

    31 18 Отговор
    Не че нещо, ама какво ни занимавате с тея бабки. Явно в БГ няма млади хора въобще.

    Коментиран от #28

  • 12 Пикaм ви се

    28 3 Отговор
    на новината” и продължавам напред…
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Миналата

    60 4 Отговор
    Година се опитах са обядвам в “Кактос”. Нивото е плачебно, говоря за кухнята. Връщах на няколко пъти храната, която не се изяждаше. Трябва да направят е неговите ресторанти “Кошмари в кухнята”. И въпреки всичко демонстрира огромно сачочувствие. Не знам защо черпачета като него, Виктор и пр., си мислят, че са значими с нещо повече от всеки добър анонимен готвач.

    Коментиран от #19

  • 15 Механик

    29 18 Отговор
    Камелия да си гледа джаза. Манчев си е професионалист в готвенето. Ако и беше дал акъл в пеенето, да го плюят. Но в неговата сфера има право.

    Коментиран от #17

  • 16 Георги v.

    43 2 Отговор
    Много им хареса на готвачите да ругаят и да обиждат. Да, ясно е че това е шоу, но тези посредственяци - готвачи са се взели много насериозно и за съжаление задават тон за поведение сред част от обществото, което гледа и възприема простотиите им, като чиста монета.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Борис

    34 0 Отговор

    До коментар #6 от "Спас":

    Учените хора могат да ни научат да мислим, а това не е необходимо. Плюскай народе и не разсъждавай много, че умни хора не се управляват лесно.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Абе, хора

    33 1 Отговор
    Какво се палите? Нова която лапа милиони от реклама върти повторения от преди 2-3 години и няма доблестта да сложи надпис Повторение.Ама ако някой има къса памет или случайно не го е гледал да се вълнува колкото си иска
  • 21 То е ясно

    9 4 Отговор
    Соросоиди писали за преподавателката си.Егати падението.Платени оплаквачи😂
  • 22 Джордже Балашевич

    29 1 Отговор
    Отдавна е "очиизваждащ" двойният аршин с който мери и оценява, тъй нареченият шеф Манчев. Към определени участници, когато прави коментар, му потича устният секрет, а към други е безпричинно агресивен. Нагаждач и интересаджия!
  • 23 Готвачи не някакви шефове

    13 5 Отговор
    Егати професията за мъж. Да миришеш на манджа по цял ден. Направо миришат на лукс. Добре че, някакви глупави ТВ проекти ги напари звезди.
  • 24 Анонимен

    19 4 Отговор
    Камелия,дори преминала първа,че и втора младост,си остава Камелия. А разюзданото поведение на някакви си там готвачи само дразнят. Това, че са ги показали по телевизията не им дава право на мания за величие. Има хора, които и в къщи по добре готовят от тези фукльовци.
  • 25 Дааа....

    14 1 Отговор
    Всяко ястие и всяка испитана рецепта е била нечия импровизация!Щом се харесва и е вкусно, на кой му пука за мнението на някой си " ШЕФ"!
  • 26 Е, стига!

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "немо":

    Стига с това - " дайте път на младите " ! Възрастните да умират ли? Те са дали много от себе си до тези свои години. Няма как да потънат в забрава, защото някой, който не мисли, че и той ще остарее, пише или говори глупости. Някой не ви е възпитал да уважавате възрастните хора и това е жалко!
  • 27 Срамно!!!

    13 0 Отговор
    Да не уважаваш изявил се с години човек е просто невежество и невъзпитание! Дори и да не уважаваш възрастен човек е простащина. Значи възрастните да уважават младите, като им дават път, а младите да захвърлят възрастните направо в гроба?!?! Сещайте се понякога, че и младите след време ще станат възрастни! Но това вече стана присъща черта на българите - простащината! Да не изброявам другите - все по-отрицателни една от друга. Жалко и тъжно!
  • 28 Безсрамник!

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "Кадир":

    И ти ще станеш бабка един ден. За дядка не си достоен! Невъзпитани хора, без грам култура! Жалко!!!
  • 29 Аз също!

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "джаз иконата":

    Бих си сменила и името и държавата! С какво да се гордея, че съм българка? Дайте ми една причина от последните години!
  • 30 Когато

    14 2 Отговор
    " стъпите на малкия пръст" на Търновската царица, тогава я съдете! Що се отнася до " Черешката.." – шоу, макар било то и кулинарно. А за Иван Манчев – такава му е ролята в спектакъла. В положителен аспект – ако ви харесва, гледайте! Ако видите / научите нещо полезно– крадете ноу хау! В краен случай – сменете програмата или излезте на разходка в парка. Въпрос на лично решение!
  • 31 Вис

    3 3 Отговор
    Тази седмица умишлено Не гледах предаването именно заради Камелия....А шеф Манчев е напълно прав....А и Камелия вече ....Прилича на Баба си....

    Коментиран от #33

  • 32 Мери

    2 0 Отговор
    Черешката на тортата е аналог на Перфектната вечеря по немска телевизия и там коментари има само от участниците. Докога ще изопачават предаванията. А и той е проста. Лично мнение. Не е никакъв звезден готвач.
  • 33 Ела

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Вис":

    Как така не сте гледали шоуто, но знаете че Манчев е прав? За какво е прав? Камелия какво толкова е прегрешила? За да знаете, значи сте го гледали. Или ей така, по презумпция?