Last news in Fakti

25 Юли, 2023 12:29 1 974 1

Селена Гомес е гореща в червено на партито за рождения си ден (СНИМКИ)

  • селена гомес-
  • рожден ден-
  • певица-
  • актриса-
  • парти

Певицата и актриса отпразнува 31-ия си рожден ден с две отделни пищни партита

Селена Гомес е гореща в червено на партито за рождения си ден (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес отпразнува подобаващо рождения си ден през уикенда с някои от най-известните лица в Холивуд като Парис Хилтън, Кристина Агилера и Бени Бланко до себе си.

Звездата от "Само убийства в сградата" сподели поредица от снимки от пищното парти в събота вечер, на което носеше червена мини рокля на Bottega Veneta с флорални украшения, отбелязва PageSix.

"31", написа единствено тя под заглавието на снимките, съответстващо на годините, които певицата навърши на 22 юли.

Гомес съчетава разголения си тоалет с черни слънчеви очила Y2K, диамантни обеци с обръч и обувки с каишки, на които имаше червена роза. Дори тортата ѝ беше в тон с темата, тъй като тя беше заснета да издухва свещичките върху десерта, украсен с червени цветя.

На още снимки Гомес позира с Хилтън, с която се сближи на сватбата на Бритни Спиърс със Сам Асгари миналата година, както и с продуцента и диджей Бланко, с когото Селена се познава от години и с когото имат съвместни парчета.

Други снимки от звездното парти показват как Селена позира с Агилера, преди да се гушне в модела Конър Франклин и певиците Сабрина Клаудио и Карол Джи.

На купона забележимо отсъстваха приятелката ѝ Тейлър Суифт, която в момента е на турнето си Eras Tour, и колежката ѝ Никола Пелц, която е на почивка в Сен Тропе със съпруга си Бруклин Бекъм.

"Честит рожден ден на моята сестра по душа @selenagomez 🤍 Обичам те повече, отколкото знаеш. Толкова съм благословена, че те имам до себе си в този живот, благодаря ти, че си толкова красива светлина в този свят 🤍", написа Пелц под публикация в Instagram, вместо да присъства.

По-рано през деня Гомес отбеляза големия си ден със сладко послание към феновете си.

"Благодарна съм за толкова много неща в живота си и едно от нещата, за които съм най-благодарна, е работата, която успяхме да свършим с Rare Impact Fund чрез @Rarebeauty", написа тя под снимка, на която духа свещи.

"Благодарение на ВАС успяхме да повишим осведомеността и да увеличим достъпа до услуги за психично здраве за младите хора. Това е моята истинска страст в живота."

И за да не изостане от Барби модата, завладяла целия свят покрай премиерата на розовия филм по кината този уикенд, Селена отпразнува и с частна прожекция на филма, заобиколена сред семейство и приятели. На снимките Гомес позира до малката си сестра, докато всичко около тях е в емблематичния розов цвят, включително и тоалетите на присъстващите на прожекцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 0 Отговор
    Защо пак няма снимки?