Last news in Fakti

26 Юли, 2023 12:19 3 196 4

Мат Деймън за целувка със Скарлет Йохансон: "Беше ад!" (ВИДЕО)

  • мат деймън-
  • скарлет йохансон-
  • целувка-
  • лук-
  • филм-
  • сцена

Скарлет Йохансон хапнала лук преди сцена с целувка

Мат Деймън си спомня за един не толкова приятен момент, когато е трябвало да целуне Скарлет Йохансон, след като тя е изяла миризлив сандвич по време на снимките на филма "Купихме зоопарк" през 2011 г.

"Трябваше да целуна Скарлет Йохансон - можете ли да си представите колко ужасно беше това за мен? Беше ад!" - спомня си той по време на неотдавнашно интервю за LADbible.

"Това, което се случи, беше, че направихме един кадър преди обяд и беше този хубав малък двусмислен кадър, който завърши с целувката. И беше наистина хубаво."

Мислейки, че са приключили с целувката, двамата актьори отишли да обядват, където 38-годишната актриса от "Дневниците на бавачката" хапнала сандвич.

"И двамата с нея мислехме, че всичко е приключило", казва 52-годишният Деймън и добавя: "Тя изяде сандвич с лук".

Но без да знаят, звездите трябвало да продължат оттам, откъдето са спрели, и да заснемат сцената с целуването отново, след като се върнали от почивката.

"Тя влезе, а режисьорът Камерън Кроу беше поставил камерата за нов кадър на целувката. Тя каза: "Ах, ех! Буквално току-що изядох сандвич с лук!". спомня си Деймън.

Актьорът от "Опенхаймер" каза, че през цялото време се е "подигравал с нея" заради "дъха ѝ на лук", но отбеляза, че всичко е било на шега." Дъхът ѝ ухае на рози!" - настоя той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гласове от зайчарника в Банкя

    11 1 Отговор
    Кирчо затова не може да целуне Бацо, щот Бацо много лапа кромид с мас!
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    8 4 Отговор
    Аз съм готов да целуна Скарлет Йохансон, даже и чесън да е яла...

    Коментиран от #4

  • 3 Име

    3 1 Отговор
    Вкусът на целувката се мени ....според манджата ...хи хи Човек, когато е млад, обича една гозба, а на старост не може да я понася. Друг път се снабдявайте с розова вода, след като ще снимате такива сцени, за да наистина ви мирише на рози" Дъхът ѝ ухае на рози!"
  • 4 хи хи

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    Хитрец си ти, хирееец... знаеш, че има два чифта устни😀