Last news in Fakti

27 Юли, 2023 08:09 2 613 5

Сани Жекова с приказна сватба (СНИМКИ)

  • сани жекова-
  • александра жекова-
  • сватба-
  • омъжи

Най-добрата българска сноубордистка вече е семейна

Сани Жекова с приказна сватба (СНИМКИ) - 1
Снимкa: БГНЕС

Най-добрата българска сноубордистка Сани Жекова вече е семейна. Тя се е омъжила за любимия си мъж Христо в началото на месеца. Това стана ясно от нейна публикация в социалните мрежи. Сани сподели и снимки от вълнуващото събитие.

"Днес искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно.

На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя", написа Сани.

В приказния ден тя е имала подкрепата от "супер отбор" шаферки.

Сватбата се е състояла на 12 юли. Двамата имат дъщеричка - Христина, която се роди през септември 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази

    9 1 Отговор
    Колко кубика силикон си е наблъскала в джукето ?
  • 2 Любо

    7 1 Отговор
    Е нали любимият мъж беше Петър Динев, какъв е пък тоя Христо сега ?
  • 3 црррр

    1 0 Отговор
    Кръвни родства няма как да се случат. Вие не сте брат и сестра.
  • 4 гълъбица Гица

    4 0 Отговор
    Нека повече сватби да има в България,че сме много залинели. Онова семейство с каруцата и магарето,дето минават през България,каза,че е минало през обезлюдени села. Обезлюдяване не искам да ни предстои повече!
  • 5 Сила

    5 0 Отговор
    Баща и съсипа кариерата и посече развитието на ДЕСЕТКИ ИЛИ СТОТИЦИ талантливи деца за да пробутва ПОСРЕДСТВЕНАТА си дъщеря...... България изгуби десетки медали и състезания