Last news in Fakti

27 Юли, 2023 13:32 1 556 8

Бритни Спиърс си помислила, че е бременна заради ужасната жега

  • бритни спиърс-
  • певица-
  • бебе-
  • бременна-
  • жега-
  • горещини

От високите температури на певицата ѝ прилошало, което я навяло на мисълта, че отново чака бебе

Бритни Спиърс си помислила, че е бременна заради ужасната жега - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Жестоките жеги могат да докарат човек до получаване на халюцинации. Е, нещо такова е застигнало и Бритни Спиърс, която не пропусна да сподели странното преживяване.

По време на почивката си в Мексико поп дивата разказа, че се почувствала зле и помислила, че отново е бременна, но очевидно просто е прекарала твърде много време на плажа, пише dir.bg.

"Ще бъда честна. Като се събудих тази сутрин, си помислих, че съм бременна, защото не ми е добре, но мисля, че е от слънцето!", написа по-рано тази седмица в Инстаграм тя пред милионната си аудитория. "Ако всички делим едно слънце, вие също трябва да сте изперкали вече", написа още тя, визирайки непоносимата жега.

41-годишната Спиърс признава, че "да си стоиш по цял ден вкъщи, с пуснат климатик изглежда практично и умно", но иска да прекарва повече време на открито, защото "се чувства като в клетка".

Изпълнителката, която наскоро пусна нов хит, сподели също, че по време на ваканцията си се е отдала на "вкусна храна и хубаво вино". Освен тази изповед, тя отбеляза преди време във вече изтрит TikTok, че докато е била "под надзор" е употребявала много алкохол, който вследствие карал храната да ѝ бъде вкусна. "Трябваше да започна да отслабвам преди почивката си в Мексико", написа тя в социалните мрежи.

Колкото до съмнението, че е бременна - притеснението е напълно с основание, тъй като преди повече от година Брит претърпя спонтанен аборт, припомня "People: "Трябва да ви съобщим, че загубихме нашето бебе в началото на бременността", казаха тогава в изявление двамата със съпругът ѝ Сам. "Може би трябваше да изчакам да съобщя докато съм в напреднал стадий. Въпреки това бях прекалено развълнувана да споделя добрата новина."

След загубата двамата със Сам Асгари заявиха категорично, че ще продължат да правят опити.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    9 0 Отговор
    Пишете ,пишете хуморески ,нищо чудно да има бум на продажба на тестове за бременност при нашите кифли?

    Коментиран от #2

  • 2 Ти да видиш

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Събка каза, че може да е бременна заради ужасната жега. Ейййй, пазете се от жегите, че може да забременеете.
  • 3 Повече от една година

    3 0 Отговор
    Не е правила секс,но предположила,че може би........
  • 4 Калия Неонова

    1 0 Отговор
    "Ако всички делим едно слънце, вие също трябва да сте изперкали вече!"- написа още тя, визирайки непоносимата жега." Ето,и Бритни е на мнение,че хората са тотално изперкали.
  • 5 ристю

    2 1 Отговор
    Може да й е топло и да се изпотява,ако е в предменструален синдром или броят на яйцеклетките й е вече към своя край.

    Коментиран от #7

  • 6 стих

    3 0 Отговор
    ...алкохол, който вследствие карал храната да ѝ бъде вкусна.....АЛКОХОЛЪТ НЕ Е КАРАЛ ХРАНАТА ДА Е БЕЗВКУСНА,А Е БЛОКИРАЛ РАБОТАТА НА ВКУСОВИТЕ Й РЕЦЕПТОРИ.
  • 7 много сте смешни

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ристю":

    Ристю, знаеш ли въобще какво е PMS?
  • 8 Колчо

    0 0 Отговор
    Кога ли ще ги стигнем хамериканците?