Last news in Fakti

31 Юли, 2023 10:48 1 432 4

Карди Би замери с микрофон зрител от публиката, атакувал я с течност по време на концерт (ВИДЕО)

  • карди би-
  • микрофон-
  • зрител-
  • концерт-
  • атака

Карди Би е поредната изпълнителка, която стана мишена на подобна атака

Рапърката Карди Би хвърли микрофон по зрител от публиката, който я атакува с пълна с течност чаша по време на концерт в Лас Вегас в събота, предаде АФП.

Око за око, микрофон за питие. Когато присъстващ на изявата ѝ хвърли чаша към нея, певицата не се поколеба: от сцената тя запрати микрофона към този свой фен, сочат видеозаписи, разпространени в социалните мрежи в неделя, предаде БТА.

Карди Би е поредната изпълнителка, която стана мишена на подобна атака. Неотдавна в Ню Йорк певицата Биби Рекса беше уцелена и ранена в лицето от мобилен телефон, припомня АФП. Според съобщения в медиите по време на концерт на Пинк в Лондон мъж хвърли на сцената торбичка, съдържаща прахта от кремацията на майка му.

В събота Карди Би имаше концерт в Лас Вегас, когато пълната чаша полетя към нея. Очевидно шокирана, но само за част от секундата, певицата отвърна, като хвърли микрофона си към нападателя - вероятно жена, и направи забележка, докато отговарящите за сигурността на рапърката си проправяха път към публиката.

В социалната мрежа "Екс", по-известна със старото си име "Туитър", много хора похвалиха реакцията на Карди Би. Според някои от потребителите е крайно време изпълнителите да реагират на хвърляни по тях предмети, допълва АФП.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми

    9 5 Отговор
    Колкото повече пари и слава имат, толкова по-арогантни стават.
  • 2 Коментаторски клишета

    7 0 Отговор
    Бързо се окопитиха домакините от неочаквания изстрел в очертанията на вратата и дори успяха да организират контраатака.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.