Last news in Fakti

31 Юли, 2023 11:49 1 761 2

Топ 3 на най-продаваните чанти в света

  • чанта-
  • класация-
  • топ 3-
  • дизайнерска чанта

Моделът Бъркин заема първо място в списъка на най-популярните дизайнерски чанти

Топ 3 на най-продаваните чанти в света - 1
Снимка: Shutterstock

Моделът Бъркин на известната френска марка Hermes заема първо място в списъка на най-популярните дизайнерски чанти в света. Това съобщава изданието Hypebeast.

Този модел е начело на класацията от 2020 г. насам. През юли заявките за чантата са се увеличили значително поради новината за смъртта на британско-френската певица и актриса Джейн Бъркин, в чест на която чантата получава легендарното си име.

View this post on Instagram

A post shared by Purses | Shoes | Hermes Lover (@hermes.closets)

Цената на чантите Бъркин варират в зависимост от материала и дизайна на желания модел. Долната летва неизменно е около 10 000 долара. Второто място в списъка се заема от чантата Louis Vuitton Neverfull, а третото място е заето от Gucci Marmont, пише vesti.bg, позовавайки се на Рамбер.

View this post on Instagram

A post shared by FASHIONPHILE (@fashionphile)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гладен брокер

    7 0 Отговор
    На Илиянци са по 35лв
  • 2 Соваж бейби

    3 1 Отговор
    На заглавната снимка е Hermès Kelly която е доста по грозна и тя има история как е станала хит.Hermès Birkin 25 см е хубава класически модел пасва на всеки стил за през деня,голяма събира всичко памперси ,дрехи точно затова е направена майка с дете има нужда от голяма чанта,негатив тежи като празна и с багажа ...Имам само една не съжелявам за инвестицията защото е пари за черни дни точно като пари в банка.На по млади години я купих беше виновен сериала Секса и града ,сега съм на друг акъл и не бих хвърлила толкова пари остава за дъщерята ,седи в дресинга на тъмно в кутията повече от 5 пъти не съм я слагала.По богатите дами си правят колекция на всички цветове и модели като магазин за чанти в домовете си и им се радват като библиотека но без книги ,и чака поредният нов модел -много лудо ,но това е уловката на големите марки да вземе парите на човек