Last news in Fakti

1 Ноември, 2013 08:30 9 154 1

Най-странните неща, които се продават

  • bazar.bg-
  • обяви-
  • продажба

Странните вещи винаги са били атрактивни. Ползата от повечето от тях е съмнителна, но и има и някои практични попадения. Пример за това са тези пантофи с „цицки”, както е кръстил обявата в bazar.bg продавачът им. Цената им е 28 лв., а размерът ... универсален. Според собственика им те са „идеалният хумористичен подарък за приятели и половинки с чувство за хумор!”.

Българинът е известен с това, че може да произведе всичко. Поредното доказателство е това бутиково барбекю „Legenda”. Предимството му, според продавача е „работата с една ръка на манивелата за повдигане на скарата”. Всеки, които го иска може да го има срещу 290 лв.

Ретро автомобилите винаги са били на високи цени. Това се отнася дори за детските колички с педали. Доказва го тази обява за детска количка „Москвич” от миналия век. Цената й е 300 лв. Друго предложение за автоманиаците е тази кола под формата на компютъра мишка. Миниавтомобилът разполага с предни и задни светлини. Доколко е удобна може да разберете срещу 8 лв.

В сферата на образованието също се предлагат някои „полезни” курсове. Оказва се, че пренасянето на мебели също се учи. Курсът за хамали е с цена 100 лв. и на него може да се научите как да пренасяте гардероб, печка, хладилник, роял и други.

За жените също има интересни предложения, като например тази компактна писалка срещу бръчки. Срещу 40 лв. тя ви гарантира премахване на ръчките около очите и подпухналостта им. Ако имате тъмни кръгове тя ще ги премахне, стига да я използване поне един път дневно.

Ако търсене още по-странни предмети, то със сигурност ще ги намерите тук http://bit.ly/1ahp0ax.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Само бооклуци.Това отгоре на пантофите прилича повече на снежна топка. А детската кола не е Москвич, а Малъиш. И не е комплектна- липсват и лайсни и единия стоп и е пребоядисвана. Иначе бих я купил за 300 лв, но сега струва 50-60.Компютърни мишки има много по-хубави във формата на кола, тази е едно голямо грозно менте....