Last news in Fakti

1 Август, 2023 11:19 3 986 47

“Аз само възпитателно я подстригвам“ - любовната история на Тити Папазов, която разгневи мрежата (ВИДЕО)

  • тити папазов-
  • тото-
  • изневяра-
  • насилие-
  • наказание-
  • насилие над жени

Тити разказа в подкаста на Тото, че лично е подстригал насила жена, защото му изневерила

Видео отпреди няколко месеца, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от Скандау, че лично е подстригал насила жена, обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение в потребителите.

Тити разказва, че бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, разказва със задоволство Тити Папазов.

@bgidiotsincars #fyp #fypシ #viral #foryou #българия🇧🇬 #българия #тикток #plovdiv #tiktok #fail #fails #failarmy #dash #idiotincar #dashcam #dashcamvideos #полиция #кат #police #car #baddriver #crash #fyy #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fyyy #fun #funny #funnyvideos #smqh #смях #притото #скандау #titipapazov #титипапазов ♬ original sound - GZ

Историята продължава с появяването на съсед, който идва да провери какво се случва в апартамента, мислейки си, че става въпрос за изнасилване, заради виковете на момичето. Папазов го попитал какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което той отговорил "ще я убия!"

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам", разказва, че е отговорил на съседа си Тити, на което цялата публика, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни аплодисменти.

През цялото време, докато Тити разказва подробностите за подстригването на момичето, Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях, предава "Дарик".

Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи социалните мрежи едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена жена. Припомняме, че преди дни широк обществен отзвук предизвика случка от 26 юни, при която 18-годишно момиче от Стара Загора било пребито, нарязано с макетен нож и обръснато от 26-годишен мъж.

Ден след като видеото се завъртя в социалните мрежи, всички клипове от YouTube канала на Йонислав Йотов бяха изтрити.

"В целия разговор се говори за престъпници и публиката и водещият пляскат. Много трудно го изгледах, защото ти се плаче, но исках да видя докъде ще стигнат. Обезверена съм.", гласи коментар под видеото във Фейсбук.

"Yonislav Yotov браво бе! Иначе кво пееш в новата си песничка

“Веднъж каза ми един баща
Как се прави болката на дим -
Да има най-щастливите деца
Е да обича майка им!”

И твоята жена ли така я обичаш?!", гласи друг коментар.

"Всеки, който оправдава, защитава, подкрепя насилник и убиец, защото бил "огорчен, афектиран, ревнив, болен, обиден, влюбен, глупав", а тя "си го заслужава, флиртува, изневерява, си го търси, е шафрантия", може би трябва минимум да бъде подложен на психиатрична оценка и лечение или подведен под наказателна отговорност, или наблюдаван, или затворен, защото е ОПАСЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО. Ще се уплашите колко са много, изглеждат психически здрави, възпитани и са между нас. Тото винаги е говорел за жените с подигравки и пренебрежение", пише трети потребител.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кокорчо

    37 2 Отговор
    ЕДИН ИЗКУКУГУРЛЯК
  • 2 честен ционист

    45 1 Отговор
    Инфантилите по принцип са едни от най-големите садисти.

    Коментиран от #22

  • 3 Последния Софиянец

    48 3 Отговор
    Покрай мутрите с които общува Тити и той почва да ги имитира.

    Коментиран от #7

  • 4 Русофил

    48 1 Отговор
    Не знаех, че ревльото Тити бил фризьор. Скапа всичко, до което го пуснаха.
  • 5 Местния Козар

    34 2 Отговор
    Бря, тоя ревльо и жена или имал, аз мислех че той е заел тази роля.
  • 6 честен ционист

    18 1 Отговор
    Веднъж тоя Тото си беше поканил някакъв селски криминалист на частно и с охото разправяха за селските педофили как били през няколко къщи от техните.
  • 7 Цар Симеон

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Да ги имитира? Всичките са една измет
  • 8 Съдията Дред

    29 1 Отговор
    Крайно време е да го освидетелствуват, все ще се намери специализирана помощ, дори и за тежък случай като него.
  • 9 Форда 🇺🇸

    24 28 Отговор
    Видяхте ли сега, истинското лице на всички патрЕоти, които защитават Руззия, агресията, инвазията.

    Коментиран от #16

  • 10 Ами

    25 2 Отговор
    Истанбулците не спят!
    Иначе Тити паляka си го отгледа цялото общество, сега да си го търпят!
    Ще пореве, пореве и пак, ще му се размине! Боко цял живот реве, че "ще го трепят" , Тити реве, че "няма повече да прави така"... това им е номера в живота на такива!
  • 11 Офф..

    26 2 Отговор
    Научете се да обичате и чукате жените,ама не ги възприемайте като мъже бе! Искаш ли вярност,вземи си кученце и си го гледай! Жената е Друго нещо..
  • 12 Мда

    23 1 Отговор
    Аз отдавна съм се убедил, че обществото ни е болно и развратено. Моралът все повече клони към нула.

    Коментиран от #13, #14, #32, #39

  • 13 Бай Дън 🌈-ясалия

    5 14 Отговор

    До коментар #12 от "Мда":

    Американизира се успешно!

    Коментиран от #15

  • 14 само питам...

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Мда":

    А ти къде видя общество в тоя свинарник..само питам де
  • 15 Някой си

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Дън 🌈-ясалия":

    Айде сега..а нали над 80% бяха русофили в това общество( пардон- уж общество) ..някак си увисваш във въздуха с това мятане по корем..
  • 16 Даа

    7 9 Отговор

    До коментар #9 от "Форда 🇺🇸":

    "Видяхте ли сега, истинското лице на всички патрЕоти, които защитават Руззия, агресията, инвазията."
    Ти явно си на страната на тия, дето президента им влиза в банята с дъщеря си.

    Коментиран от #17, #20

  • 17 само питам...

    7 7 Отговор

    До коментар #16 от "Даа":

    А ти да не си от тия, на които президентът им говори за морал и семейни ценности, докато самият той е разведен, с незнайно количество любовници и още по-незнайно количество извънбрачни деца..ммм? ...само питам бе..и така си ми ясен..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ,,,

    13 0 Отговор
    То много великата работа дето свършил. Изкукуригало старче,ако е в друга държава ще търка нара, тогава ще циври комплексарчето гнусно.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 мутрафон

    13 0 Отговор
    Наше момче е Тити, но си е простак и ненормалник.
  • 22 Учител

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Връщай се в първи клас , иначе ще те да под сАд !
  • 23 Кандидат Милионер

    3 12 Отговор
    Правите връзка с Касапина,но никой не обърна внимание,че той е женен с дете и накълцаната явно му е Любовница,което за Стара Загора си е нормално,да имаш няколко любовници,и за да агресора така,значи е бил Изнудван от нея по някакъв начин....Не че го оправдава това,но поне го Обяснява...
  • 24 Минаващ

    5 5 Отговор

    До коментар #20 от "Форда 🇺🇸":

    Държавата , чието знаме си си сложил, не е символ на Доброто". Тази държава е избила повече милиони хора и разрушила доста държави, налагайки своята нужда от демокрация. Примери колкото искаш.
    Също така е, не е редно да приравняваш всички, които определят себе си като патриоти, че са фенове на Русия и подържат нейната агресия.
    Но като цяло подхода ,който имаш не е по различен от налагането на "доброто" от начина по който го налага и " добрата" страна , която поддържаш :)

    Коментиран от #31

  • 25 фигарио

    7 1 Отговор
    Тоя идиот сам се тика на вълка в устата
  • 26 Малиии

    8 1 Отговор
    Още един изкукал идиот за панделката. 16 годишно момиче... Браво! Нямам думи.
  • 27 Малиии

    5 0 Отговор
    Още един изкукал идиот за панделката. 16 годишно момиче... Браво! Нямам думи.
  • 28 Коафьор

    3 7 Отговор
    От подстригването има само ползи, косата се сгъстява, въшките изчезват, по - лесно е за миене и съхнене, Спестяват се пари за шампоан и гелове....не се запарва вратът в жегите....
  • 29 Роза

    14 0 Отговор
    Знаех,че този си е прост,ама чак пък толкоз.....Ами като ти изневерява жената,напускаш я,и толкоз!Или я тормозиш,защото знаеш,че после трудно ще си намериш друга,която да те търпи,така ли?!Света е пълен с комплексари!Истинските нормални мъже са голяма рядкост-като диамантите!Затова много жени предпочитат да отглеждат сами децата си!Едно време беше срамно да си самотна майка,ама сега не е!
  • 30 Анонимен

    14 1 Отговор
    Точно такива мухльовци предизвикват жените да им изневеряват. То така ако ставало превъзпитанието..., а за някакви чувства,любов, обич с такъв- Абсурд.
  • 31 Ал Бунди

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Минаващ":

    Прав си..ама до някъде. Вие обичате да давате примери, айде сега и аз да ти дам няколко...Има човек, има проблем, няма човек- няма проблем..кой е изрекъл тази крилата мисъл и като я е следвал, знаеш ли колко десетки милиони свои съграждани е избил. без дса му мигне окото.не говоря за индианци с лъкове или ескимоси..говоря за просветени люде, които вместо да работят за благото на страната си, са избити само защото не са угодни на сатрапа от Грузия. Другия, комшията му пък, от юг в Азия, Мао, Великия кормчия, да не остане по-назад, беше по-продуктивен . за няколко години Културна революция изтреби без да му мигне окото над 120 МЛН..КИТАЙЧЕТА. И сега ще завърша с един, който стана нари ателен за комунистическо беззаконие...Пол Пот....имам позната, българка, Мара Тиен..още на времето успява да избяга заедно с детето си от тая скотобойна..какви ми ги е разправяла ти дори не можеш да си представиш..чукът на Пригожин нищо не е ..и досега се надява мъжът и, съдов хирург да се върне..така че много обмисляй примерите които даваш...сборът от жертвите на тези три сатрапии десетократно превишава жертвите на тези, които си посочил..и това е исторически факт..ПП..Знаеш ли кой е генерал Василий Блохин и какъв рекорд държи в Гинес? Не..? Виж в гоо0глето, то всичко знае..описани са подвизите му дори в руската Уикипедия..
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Болно време, болни хора.

    6 1 Отговор
    Ей, това са ни героите, примерите за подражание. Успели, не слизат от телевизора. После родителите и училището били виновни. Мутрите и чалгарите завладяха света ни, ненормалното и неморалното агресивно мачкат, даже реват... вярващи в Господ. Време е за Просвещение!
  • 35 Психолог

    12 1 Отговор
    Много мъже имат проблем с самоувереността си и отмъщавайки на жена като я остриже, се мъчи да се самоутвърди и да си вдигне падналото самочувствие за нейна сметка. Това са комплексари. Един уверен в себе си мъж, който знае собствената си стойност, ще подмине такава жена, защото знае, че друга вече е готова да бъде с него.
  • 36 Право на мнение

    9 1 Отговор
    Жена му поискала всички, които познават Тото да го защитят гласно. Моля??? Да го защитят, защото Тото се смеел като пача, когато Тити Ревльото разказвал как остригал бивше гадже за отмъщение?! Това е Насилие!!! Да острижеш някого против волята му за наказание си е психопатщина! Да защитиш Насилник е Съучастие да подкрепяш Насилието! Жените са лесна Жертва, защото не могат да отвърнат на Насилника! Жената на Тото трябва да порицае мъжа си, защото е реагшрал Инфантилно!!!
  • 37 Въпрос?

    11 1 Отговор
    Тити наказал 16-годишно момиче, като й подстригал косата насила, защото му изневерила с приятел. Ами като не е бил добър в кекса, момичето ли му е виновно, питам Аз? Аман от комплексирани мъже! Когато мъж изневери на приятелката си, да не би тя да го вързва и подстригва гола глава.
  • 38 Браво!

    9 1 Отговор
    Ютуб изтри всички клипове от канала на Тото след хвалбите на Тити Папазов как остригал 16-годишно момиче насила.
  • 39 да ти кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Мда":

    Нема да се плашиш ..в обществата от русофили е така...ше обръгнеш, с какъвто се събереш , такъв ставаш..
  • 40 Запознати

    1 4 Отговор
    Така и аз една я стригах, ма и друго и правих:) Едн жена си иска... Сеш се.
  • 41 Психопатът Тити, пфу...

    4 1 Отговор
    Освен обръснатата коса Тити Папазов, който без срам и чувство за вина разказа историята, е забравил „малката” подробност, че е държал момичето вързано за парното с белезници, преди да я подстриже и я е оставил по този грозен начин между 24-48 часа, докато близките й не я намерили.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Любо Жечев

    4 0 Отговор
    Тото и Тити, изключително противна комбинация. Плачещата върба се обяснява какъв безкрупулен и боклукчив деспот е на един обикновен врачански селяк, който се съгласява с всеки и всичко само лайкове да има в изклатения му кАнал.

    Коментиран от #45

  • 44 анонимен

    1 1 Отговор
    Двуличен човек, а как реве и за болни деца. И този човек тренира млади момчета, с цел да станат баскетболисти. Тити, Тото и много други са идоли на много хора, а видяхте как се заливат от смях във видеото. И двамата съвсем лицемерно, за да си запазят имиджа, се извиниха.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бай Гошо реалиста

    2 1 Отговор
    Тия дни си мисля от къде си спомням за други подстригани жени. И си спомних! В началото на "демокрацията" имаше в 24 часа статия, че сводниците остригвали за наказание проститутките, които криели пари. Та се замислих, дали и в този случай няма някаква такава закачка. Звучи еретично, но.....
  • 47 хмм

    2 1 Отговор
    Голям късмет е извадил, че не е била отмъстителна. Както няма коса, не ми се мисли какво е можела да му резне...