Last news in Fakti

6 Август, 2023 15:51 1 683 2

Модна компания съди Ники Минаж за нарушен договор

  • ники минаж-
  • певица-
  • рапър-
  • дрехи-
  • компания-
  • мода

Според компанията рапърката взела дрехи на стойност 6000 долара, но така и не ги върнала, нито платила за тях

Модна компания съди Ники Минаж за нарушен договор - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Модна къща подаде иск срещу Ники Минаж. Компанията твърди, че певицата е наела дрехи за над 6000 долара, които не върнала, освен едно трико, което било повредено, предава dir.bg.

Марката "Eleven11" съди Ники за нарушаване на договора, след като певицата и екипът ѝ са наели шест продукта от "компанията за дрехи от висок клас", без да платят.

Базираната в Калифорния компания заяви, че се е съгласила да позволи на Минаж да вземе назаем сребърно яке, ботуши, черен и бежов костюм с кристали, розово трико отново с кристали и черно с пера. По техни думи това е втората им съвместна работа, като първия път не са имали проблеми с плащането от страна на певицата.

Според документи, изнесени за "RadarOnline", хората на Минаж са се свързали с "Eleven11", за да наемат костюмите на 21 октомври 2022 г., и са казали, че "ще имат нужда от артикулите само за 24 часа". Компанията призна, че се е съгласила, а антуражът на изпълнителката е могъл да плати при връщането. Въпреки това те така и не върнали дрехите, както и не заплатили за тях.

Брандът твърди, че така и не си получили тоалетите. Именно поради тази причина компанията се наложила да я осъди за нарушаване на договора.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще я

    1 0 Отговор
    Осъдят. Споразумение. Не и пука. Тя е като тука Лили и Васо кеца
  • 2 събче бая интересна новина

    2 0 Отговор
    за мома Минежт а нещо да цъкнеш да открити долапчета от времето на свети буда?