Last news in Fakti

11 Август, 2023 09:32 4 008 4

Нов български сериал "Клетката" започва по NOVA от есента

  • нов български сериал-
  • клетката-
  • nova

С участието на актьорите Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров

Нов български сериал ще предложи NOVA на зрителите през есенния телевизионен сезон. Реализацията на криминалната драма „Клетката“ е поредното доказателство за дългосрочната стратегия на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качественото българско филмопроизводство. Амбициозният проект е първата родна поредица, която показва действителността в затвора. Сюжетната линия проследява драматичната съдба на една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема, в опит да спаси детето си. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, поставяйки ги пред непосилни препятствия и напрегнати обрати.

На фона на личната и семейна трагедия, „Клетката“ е разказ за силата на духа и втория шанс. Поредицата засяга актуални обществени теми от родната действителност, сред които битката на малкия човек срещу корумпирана система, която превръща честни хора в престъпници. Повдигнат е също въпросът за борбата за запазване на достойнство в материалния свят, в който справедливостта винаги е на страната на парите. Освен че пресъздава тежките условия в затворите, сериалът е и метафора за вътрешната клетка, в която понякога живеем.

Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков с компанията си „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха на криминалната драма „Братя“. Режисьори на лентата са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката, а в главните роли влизат обичаните актьори Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров. В основния каст зрителите ще видят още: Жаклин Дочева, Явор Ралинов, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева, а също и новите открития за телевизионния екран - младите и талантливи актьори Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов. Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака с музиката към поредицата е Марио Балтаджиев.

Не пропускайте криминалната драма „Клетката“ от септември в ефира на NOVA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ок,но

    8 0 Отговор
    дано звукът да е в синхрон,че нашите Бг сериали им куца озвучаването
  • 2 пери

    11 1 Отговор
    Пак трагедии, пак престъпници и мрачност. То не стигат новините, ами и сериалите измислени така, че да товарят хората, вместо да ги развличат. Няма да го гледам. Животът е достатъчно напрегнат, че да се напрягам допълнително с подобни сюжети.
  • 3 халваджан тв

    2 0 Отговор
    натуфскуто гнездо на съдебен спор и куп други високоинтелигентни бози
  • 4 НАП

    5 0 Отговор
    Задължително ще го пропусна.