Last news in Fakti

11 Август, 2023 11:42 2 529 4

Съпругата на Уил Смит: Косата ми започна да расте (СНИМКА)

  • уил смит-
  • съпругата-
  • джейда пинкет смит-
  • косопад-
  • коса

Джейда Пинкет Смит е диагностицирана със заболяването алопеция, което причинява косопад

Съпругата на Уил Смит: Косата ми започна да расте (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актрисата Джейда Пинкет Смит зарадва феновете си с новината, че, макар да е диагностицирана със заболяването алопеция, което причинява косопад, косата ѝ е започнала малко по малко да расте.

Тя използва профила си в Instagram, който е с над 11 млн. последователи, за да сподели щастливия момент, публикувайки два кадъра показващи как е изглеждала преди и как изглежда сега.

"Тази коса тук прави опит да се завърне. Все още има няколко петна, но ще види. Снимка 1: Минало. Снимка 2: Настояще", написа Джейда към публикацията си.

Джейда винаги е говорила открито за автоимунното си заболяване, разкривайки, че е била диагностицирана с алопецията през 2018 г.

"Имам проблем, заради който косата ми пада. В началото, когато всичко това се случи, бях ужасена. Случи се, когато бях под душа и в ръката си държах кичур коса. Това ме стъписа и си казах: "Господи, ще оплешивея ли?", разказа в YouTube канала си Джейда.

"Това беше един от онези моменти в живота ми, в който се тресях от страх", допълва още съпругата на Уил Смит. Тя обясни, че е била подтикната от дъщеря си Уилоу да сподели публично за здравословните си проблеми, предава dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Студопор

    4 1 Отговор
    Крис Рок харесва това.

    Коментиран от #4

  • 3 🐘🐘🐘

    3 6 Отговор
    Имам болен фар . Много ме боли
  • 4 Мишо шамара

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Студопор":

    И затова отнесе лобут. Оня как го излюска, чак му подбели дзъркелите. Къв е Рок, че да се гъбарка с човешкото нещастие.