Last news in Fakti

22 Август, 2023 08:40 1 157 1

Бела Хадид показа уменията си да язди (ВИДЕО)

  • бела хадид-
  • язди-
  • кон

В публикацията тя сподели няколко снимки с коне от конен клуб в Уелингтън, Флорида

Бела Хадид показа уменията си да язди (ВИДЕО) - 1
Снимкa: БГНЕС

Mоделът Бела Хадид се зае с конна езда, след като премина през острата фаза на лаймската болест. Тя разказа за това в социалните си мрежи.

"Благодаря на всички прекрасни треньори и хора, които ми позволиха да яздя техните невероятни коне. И на моите Луси, Блу, Ами. Обичам тези животни", написа Бела Хадид.

В публикацията тя сподели няколко снимки с коне от конен клуб в Уелингтън, Флорида. Хадид позира в пълна екипировка и показа уменията си по езда на кадрите.

Преди това моделът говори за дългата борба с обострянето на лаймската болест, припомня vesti.bg.

"Животът във влошаващо се състояние и работа, в която се опитвам да се гордея със себе си, семейството си и хората, които ме подкрепят, ме обезпокоиха по начин, който не мога да го обясня. Да бъда толкова тъжна и болна с толкова много благословии около мен, привилегия, възможност, любов, беше може би най-неразбираемото нещо в живота“, написа Хадид.

През април моделът каза, че операцията за отстраняване на кореновия канал в зъба е причинила обостряне на лаймската болест.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хм.....

    5 0 Отговор
    Сега язди , после - дела ще завежда срещу конете..... Бегай оттука !