Last news in Fakti

24 Август, 2023 11:46 1 636 7

Какво е значението на най-новата татуировка на Анджелина Джоли?

  • анджелина джоли-
  • татуировка

Предположенията започнаха да се трупат, като "F-k you, Brad" е най-популярната опция

Какво е значението на най-новата татуировка на Анджелина Джоли? - 1
Снимкa: Shutterstock

Татуистът на Анджелина Джоли разкри, че актрисата си е направила тайна татуировка на двата си средни пръста - и феновете се забавляват в коментарите, гадаейки какво може да пише на татуировката.

Господин К, който работи в обичаното от знаменитостите студио Bang Bang в Ню Йорк, сподели във вторник в Instagram снимка на пръстите на Джоли, на която прясното мастило е напълно замъглено, за да остане скрит новият дизайн, пише vesti.bg

Г-н К отбеляза звездата от "Злодеида" и написа: "Все още не мога да повярвам, че всъщност хванах ръката ѝ и я татуирах", преди да помоли последователите си да отговорят "Познайте какво гласи?".

Предположенията започнаха да се трупат, като "F-k you, Brad" е най-популярната опция.

Коментаторите, разбира се, имат предвид бившия ѝ съпруг Брад Пит, с когото Джоли се срещаше от 2005 г. до дългоочакваната им сватба през 2014 г. Двойката обаче се развежда през 2016 г. и е въвлечена в продължаваща, оспорвана съдебна битка относно децата им и общата им винарна.

Други предположения за това какво би могло да представлява новото мастило на татуираната звезда включват почит към децата ѝ, "предупредителен етикет за потенциални ухажори" или "нещо духовно".

Г-н К е и татуистът, който стои зад противоречивия гръб на Дожа Кат, който феновете нарекоха "демоничен". Майли Сайръс, Майкъл Джей Фокс, Софи Търнър и Джо Джонас са фенове на популярното студио за татуировки в центъра на града.

Това далеч не е първата татуировка на Анджи, тъй като 48-годишната филантропка има много значими произведения, които почитат благотворителните ѝ начинания и шестте ѝ деца.

Тя има и множество други дизайни, посветени на бивши любовници, включително татус, в който отдава почит на предишния ѝ съпруг Били-Боб Торнтън. По-късно тя се закле никога да не поставя името на друг мъж върху тялото си, след като премахна думите от ръката си след развода им.

Въпреки това Анджи не спази точно обещанието си, тъй като тя и Пит се сдобиха с еднакви татуировки - координирани будистки мотиви, изрисувани от едно и също мастило, за да символизират вечната им връзка - точно преди раздялата им през 2016 г

Що се отнася до Брад Пит, на предмишницата си той има мастило с буквата "А" заедно с инициалите на децата им, рождения ден на Анджи, изписан на долната част на корема му на кхмерски език - който той може би е махнал с лазар - и дудъли от въображението на бившата му съпруга, наред със собствените му многобройни татуировки.

И двамата имат и цитат от поета Руми, който (по ирония на съдбата) гласи: "Съществува едно поле, отвъд всички представи за добро и зло. Ще се срещнем там."

Може би това последно мастило е също толкова значимо... или може би е закачка към бившия ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    17 2 Отговор
    Значението на всяка нейна татуировка е , че е тъпа патица !
  • 2 АБВ

    14 2 Отговор
    Ненормалница пълен боклук
  • 3 Брад Пит

    3 1 Отговор
    може пак да я е насинил..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АБВ

    6 0 Отговор
    Че е голям боклук
  • 6 филантропка?!

    10 0 Отговор
    И тя като Сорос - от сатанинското крило на "филантропите"
  • 7 Означава само едно:

    10 0 Отговор
    Че още не се е родил психиатър, който да я излекува.