Last news in Fakti

25 Август, 2023 09:39 2 981 4

Хали Бери най-после се разведе след 8-годишно дело

  • хали бери-
  • развод-
  • оливие мартинес

Разводът продължи толкова дълго поради неразрешени проблеми с попечителството

Хали Бери най-после се разведе след 8-годишно дело - 1
Снимкa: БГНЕС

Актрисата Хали Бери и френският актьор Оливие Мартинес най-накрая стигнаха до края на бракоразводната си процедура след битка за попечителство над детето им. Хали ще плаща 8000 долара на месец, а синът им ще циркулира между тях двамата по равно през седмицата и уикендите.

Двамата се ожениха през 2013 г. и подадоха молба за развод две години по-късно.

Разводът продължи толкова дълго поради неразрешени проблеми с попечителството.

Но сега, когато всичко е прошнуровано и прономеровано, актрисата трябва да плаща на бившия си 8 000 долара (6 300 паунда) месечно издръжка за деветгодишния им син Масео. Освен това ѝ беше наредено да плати 4,3 процента от всеки доход, който прави над 2 милиона долара (1,57 милиона британски лири) като "допълнителна издръжка за деца", съобщава "PageSix", цитиран от dir.bg.

Хали също е отговорна за "обучението в частно училище, училищните униформи и училищните пособия" на Масео, заедно със здравната му застраховка, непокритите медицински разходи и 100 процента от извънкласните дейности на деветгодишното дете. Актрисата доброволно се е съгласила да внесе 55 000 долара (43 230 паунда) за съдебни такси на бившия си съпруг. Въпреки че това звучи много, запознати припомнят, че Хали има състояние от над 90 милиона долара (70,8 милиона британски лири).

Относно споразумението за попечителство, изглежда двамата са разработили график, според който детето ще бъде половината от седмицата, от понеделник до сряда, с единия родител и другата половина от седмицата, от сряда до петък с другия, с редуващи се почивни дни.

Това е трети брак за Хали и първи за Оливие. Преди това, през 1993 г., Хали се омъжи за бейзболния играч Дейвид Джъстис. Двамата се разведоха през 1997 г. Вторият ѝ съпруг беше певецът и автор на песни Ерик Бенет, за когото Хали се омъжи през 2001 г. и се разведе четири години по-късно. Тя също имаше дългогодишна връзка с френско-канадския модел Габриел Обри, с когото започна да се среща през 2005 г. Те имат 15-годишна дъщеря.

Битката за попечителство над дъщеря ѝ също беше обществено достояние, тъй като Хали искаше да се премести с дъщеря си от Лос Анджелис във Франция, където планираше да живее с новия си любовник по онова време, Оливие. Съдия отхвърли искането на Хали да премести дъщеря им в европейската държава. През 2014 г. съдът нареди на Хали да плаща на Габриел 16 000 долара (12 600 паунда) месечно за издръжка на детето и 300 000 долара (236 000 паунда) като адвокатски хонорар.

В момента Хали се среща с музиканта Ван Хънт от 2020 г.

Най-известната връзка на Оливие, освен тази с Хали, беше с австралийската певица Кайли Миноуг. Двамата се запознават на наградите "Грами" през 2003 г. и излизат до февруари 2007 г. Хали и Оливие се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на екшън филма "Dark Tide" и се сгодяват две години по-късно, преди да се оженят през 2013 г.

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    6 1 Отговор
    Защо ще се жениш или омъжваш,след като виждаш,че двамата не сте един за друг? Какъв е смисълът?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Интересно,

    8 1 Отговор
    защо все тя плаща издръжка на мъжете си?

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Интересно,":

    Защото хората имат правосъдна система и е застъпен принципът на споделената родителска отговорност. Искаш да се местиш на друга географска локация, защото кариерата ти е по-важна? Добре, няма проблем. Само, че децата не са твоя собственост и не можеш да ги местиш като куфари с теб, само защото си им майка. Бащата е също толкова важен като родител колкото и майката. Та след като си решил да се местиш, добре мести се, но ще плащаш издръжка под формата на родителска отговорност, след като децата ще останат на грижите само бащата.