Last news in Fakti

7 Септември, 2023 11:57 3 729 7

Тита пусна СНИМКА със съдбовно послание

  • тита-
  • букет-
  • сватба

"И кой хвана букета?", написа двусмислено изпълнителката под снимката

Тита сподели един доста интригуващ кадър на стори в Инстаграм профила си, който накара феновете ѝ буквално да полудеят заради съдбовното послание, с което е придружено то.

Наскоро изпълнителката явно е била на сватба, където ѝ се случва нещо, което е възможно да предопредели бъдещето ѝ, в случай че вярва на тези знаци, разбира се. Тита показа, че е хванала букета и добави влюбено усмивка, което подсказва, че вече е готова да влезе в ролята на булка.

"И кой хвана букета?", написа двусмислено едрогърдата изпълнителка под снимката, който предизвика за кратко голямо внимание в профила ѝ. Половинката на ММА боеца Недко Николов е присъствала на сватбата на своя приятелка и именно тя измежду всички свободни дами е успяла да хване букета на булката, пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    20 1 Отговор
    какво съдбовно послание, какво чудо невиждано, шок ли бе , ужас ли , аз съм потресен, споделям с всичките си приятели да стигне до повече читатели, вълнувам се и съм разтърсен от посланието
  • 2 любител

    13 0 Отговор
    това ми звучи като кой мъ фана за-----.хахаха
  • 3 Радиатор

    8 1 Отговор
    Щеше да прилича на нещо, ако не бяха я нажилили рояк оси по устните. После що има толкова гeйтаци... ти като го видиш това животно и ти се отщява
  • 4 Реалност

    16 1 Отговор
    Ако баща и не беше ограбил хиляди пенсионери тая грозотия сега щеше да е сервитьорка в Силистра или да се продава на Дунав мост.
  • 5 Анонимчо

    10 0 Отговор
    Аз помислих,че някой я е хванал за титите
  • 6 Дупничанин

    4 1 Отговор
    Не схващам що сте се завълнували толко за тоя травестит. Поне в суратя въобще мяза на жена.
  • 7 Харно е девойчето ,стига сте хейтили

    1 1 Отговор
    Кой знае с какви лелки си лягате вечер ,не сте докосвали такива гаджета никога