Last news in Fakti

7 Септември, 2023 16:33 1 674 2

Кортни Кардашиян претърпя спешна фетална операция: “Спасиха живота на нашето бебе“

  • кортни кардашиян-
  • травис баркър-
  • бременна-
  • фетална операция

Риалити звездата преживя медицинско усложнение по време на бременността си

Кортни Кардашиян претърпя спешна фетална операция: “Спасиха живота на нашето бебе“ - 1
Снимка: EРА/БГНЕС

Кортни Кардашиян е пълна с благодарности, след като преживя страшно медицинско усложнение по време на бременността си.

"Като човек, който в миналото е имал три наистина лесни бременности, не бях подготвена за страха да се втурна към спешна операция на плода", пише тя в Instagram, до черно-бяла снимка, на която ръката ѝ държи тази на съпруга ѝ Травис Баркър в нещо, което изглежда като болнично легло.

Тя продължи: "Не мисля, че някой, който не е преминал през подобна ситуация, може да започне да разбира това чувство на страх. Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са били бременни."

"Ще бъда завинаги благодарна на моите невероятни лекари за това, че спасиха живота на нашето бебе", пише тя.

Кардашиян и Баркър, който е барабанист на Blink-182, очакват първото си дете заедно. Тя има и три деца от бившия си Скот Дисик, а Баркър е баща на две деца и доведения баща на едно, от предишна връзка.

"Безкрайно съм благодарна на съпруга ми, който се върна от турне, за да бъде с мен в болницата и да се грижи за мен след това, моята скала", написа Кардашиян, като продължи да благодари на майка си Крис Дженър, "че ме държеше за ръка през това".

Риалити звездата обяви, че е бременна, във видеоклип, публикуван в Instagram през юни. По-късно същия месец двойката разкри, че очаква момченце, припомня vesti.bg.

Едва миналата седмица Blink-182 обявиха в социалните мрежи, че "поради неотложен семеен въпрос" Баркър трябва да се "върне у дома в Щатите" и концертите им в Глазгоу, Шотландия, Белфаст, Северна Ирландия и Дъблин, Ирландия, се "отлагат".

По време на съобщението на групата Баркър публикува снимки на обща молитвена стая в Instagram.

"Хвала на Бога", написа Кардашиян в края на поста си. "Да изляза от болницата с моето момченце в корема ми и в безопасност беше най-голамата благословия".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милко

    4 0 Отговор
    Фетална или фИкална пишиши моито дитие?
  • 2 Ким

    1 0 Отговор
    Н-цте са вредни