Last news in Fakti

8 Септември, 2023 11:29 3 116 6

Есмер Омерова, бившата на Джисъса, е бременна

  • есмер омерова-
  • благой георгиев-
  • джисъса-
  • бременна

Татарката скоро ще ражда и новината изненада всичките й фенове

Есмер Омерова се пусна по мрежата щастлива и много бременна Татарката скоро ще ражда и новината изненада всичките ѝ фенове. Тази есен сина ѝ от Благо Джизъса - Елай е първокласник. Световната шампионка по аржентинско танго и екс футболиста минаха под венчило, но бракът им изтрая кратко.

Само две години изтрая брака им, а причината се оказаха отново системните изневери на Благой Георгиев.Според клюките гелосаният ритнитопковец дори имал забрана да припарва в Русия. И почти от раждането си той не е виждал сина си, не че е правил някакви опити да го стори. След като се разделиха, Есмер дълго време „ближеше рани“. Но накрая намери утеха в прегръдките на боксьора Максим Давидов.

Синът ѝ дори бе много привързан към новото гадже на майка си. Треньорът по бокс дори ѝ подари огромен годежен пръстен, но до сватба не се стигна. След което влюбените се разделиха изненадващо, а Есмер изтри всичките им общи снимки.

Сега обаче Есмер упорито крие бащата на бъдещото ѝ бебе. А мнозина се питат дали не са стоплили отношенията си с Благо толкова, че той да се окаже татко и на второто ѝ отроче. „Няма да се учудя, наш Благой тъче на два стана-при Ивана Главчева и при Есмер“, бъзикат го в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 инж. Ганчо Илков

    7 0 Отговор
    Това Реклама за Джизасъ ли е или се стимулира Формата за решаване Проблема с Демографията?
  • 2 Ко речи?

    9 0 Отговор
    Не мога да разбера защо ни занимавате с прошляци?!?
  • 3 гггггггггг

    4 0 Отговор
    ауууу, кво циц е вади тва моме - само за Джезъса
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ннннннннн

    0 0 Отговор
    И какво да направим по тоя щекотлив въпрос?
  • 6 ха ха ха

    0 0 Отговор
    Пластичната хирургия все още не може да прави чудеса. Каквото и да правиш, винаги се завръщаш към предишния си фейс.