Last news in Fakti

12 Септември, 2023 08:13 5 659 14

Миро има сериозни проблеми със здравето

  • миро-
  • болест-
  • здраве-
  • проблем

Той е твърдо убеден, че може да се излекува с помощта на Бог

Талантливият певец Миро го закъса със здравето. Новият член на журито на "Гласът на България" се жалва пред приятели, че има сериозен здравословен проблем и не спира да търси лек.

Музикантът от няколко години се оплаквал от проблеми с щитовидната жлеза, която работела с прекалено бързи темпове. Това води до тахикардия, световъртеж и проблеми с очите, които с времето стават все по-изпъкнали. Затова напоследък той не сваля черните очила.

Именно проблемите с щитовидната жлеза, а не внезапното пробуждане за нов живот, са накарали Миро да намали драстично алкохола и да спре наркотиците, пише „Уикенд”. Болестта се появила преди няколко години, когато певецът рязко отслабна. Бързата промяна във външния му вид, макар и позитивна от гледна точка на естетика, се е дължала не само на спортния му режим и умереното хранене, а най-вече на неговия здравословен проблем.

Известно е, че ускорените темпове на работа на щитовидната жлеза водят до много бързо сваляне на тегло и цялостно забързване на всички процеси в организма. Това състояние е изключително вредно за сърцето. То обикновено се коригира с лекарства или операция, но Миро се надявал да се оправи с диети, природни методи на лечение и здравословен начин на живот. Засега това не давало резултат.

Понеже болестта личи най-силно в изпъкналите очи, той напоследък рядко сваля черните очила, които ги скриват. Дори за рекламните фотосесии за „Гласът на България” певецът е неизменно с тъмни очила, защото иначе всички ще забележат промяната във външния му вид, настъпила заради заболяването. Ако случайно се снима за социалните мрежи без очила, той много внимава за осветление и ъгъл на снимките, за да не личи промяната в лицето му.

Миро бил твърдо убеден, че може да се излекува с помощта на Бог. Той е силно вярващ християнин и преди време е споделял, че и баща му, и майка му са преминали през страшни здравословни проблеми, но са успели да се справят с тях. Татко му бил диагностициран с рак, но не изгубил вярата си и към днешна дата бил добре. Майката на певеца пък била с инсулт. Тя също се възстановила напълно. Това щастливо развитие на събитията в живота на родителите му за сина е доказателство, че Бог съществува и помага. Ето защо той се надява на свой ред да получи помощ и да се пребори със своето заболяване, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АБВ

    7 8 Отговор
    Местя го
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ани

    4 12 Отговор
    русофилите в русия
  • 5 уху

    3 5 Отговор
    арендуване на земя до 200 декара
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Галка

    3 6 Отговор
    На врачка, ходил ли е? Или поне на психолог?
  • 8 Хил Клиник

    1 7 Отговор
    Помислих, че има анални фистули.
  • 9 Соваж бейби

    5 10 Отговор
    Не съм голям фен на Миро,само една песен " Губя контрол " мисля че ако има справедлива класация на златни
    бг. хитове .На фона на чалга бозите и бездрни певци това е хит .Пожелавм му да си намери добър доктор в чужбина и клиника за нарко и алкохол зависимост ,ако има финансова възможност в Тибет ще му помогнат .Миро да спре да вярва на глупости че молитва към Бог и абонат в секта ще се излекува !С пости и молитва никой не се е излекуал нито направил кариера само шарлатани пастори и алчни попове печелят пари от наивни хора!

    Коментиран от #11

  • 10 пенко

    0 5 Отговор
    СПОДЕЛЯШ --КОГАТО ЧАКАШ ДА ТЕ ОЖАЛЯТ -- ИНАЧЕ СИ МЪЖ ДО СМЪРТ ---ПА, КОЙТО ИСКА ДА ТЕ ЖАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 11 Бейби, бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    В Евангелието от Матей (9:35) пише, че Исус обикаляше всичките села и градове и изцеляваше ВСЯКАКВА болест и немощ. Хората се блъскаха да се допрат до Него, а ТОЙ изцеляваше ВСИЧКИ.! Колко жалко, че пренебрегваш ОНЯ, който бе пратен от Бог, за да покаже милост на хората и да предаде Себе си на смърт на кръст, за да понесе нашите грехове и болести вместо нас и да може ВСЕКИ, който вярва да получи вечен живот. Бог е Бог на чудесата, а чудесата са за онези, които ВЯРВАТ. Мисля, че е време да прочетеш поне четирите Евангелия, преди да даваш категорични и безапелационни съвети. Има милион примери на хора изцелени от Бог. Миро има тои пример в семейството си. Въпрос на ВЯРА.
  • 12 Ник

    0 1 Отговор
    Спря алкохола и здравословните проблеми го налазиха

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 не бе,

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ник":

    ще го водят на бик...