Last news in Fakti

19 Септември, 2023 08:52 1 832 8

"Игри на волята" 5: Амазонките остават на Дивата река

  • игри на волята-
  • амазонките

Гладиаторите завършиха втори и ще прекарат седмицата в Стопанството

Амазонките загубиха трета поредна териториална битка в “Игри на волята” 5 и ще прекарат още една седмица на Дивата река. Бившите Гладиатори Пеньо Гатевски - Гатьо и Цветелин Гешов не успяха да помогнат на племето си да се избави от тежките условия на реката. Между новите членове на Амазонките дори се появи конфликт. Цветелин посочи Гатьо и Виктория като причина за загубата на жълтото племе, пише dariknews.bg.

Гладиаторите завършиха втори и ще прекарат седмицата в Стопанството, заедно със своя нов съотборник. Преди началото на битката, амазонката Виктория изпрати съплеменничката си Цвети Станева при червените. Те посрещнаха дамата с отворени обятия, а викингът Даниел дори я разведе из Стопанството, където тя ще може да се наслади на топла храна и удобно легло за първи път от началото на екстремното риалити.

Най-голям повод за радост имаха Старейшините, които успяха да обърнат, а след това и да спечелят битката за територия. Това се случи благодарение на острите умове на Момчил и Виолета, които отново доказаха уменията си в нареждането на пъзели. Така най-опитното племе отново ще прекара седмица в луксозната Резиденция, но удобствата няма да предотвратят скандалите помежду им.

В следващия епизод на екстремното риалити капитаните на Старейшините, Амазонките и Гладиаторите ще се изправят в битка. Програмистът Момчил, плувкинята Ива и футболният съдия Крум ще трябва да защитят честта на своите съотборници и отново да разберат, че на Арената на “Игри на волята” 5 никой не е в безопасност. Зрителите ще станат свидетели и на поредния драматичен сблъсък между участниците в племето на Изгубените, които се борят да се съберат с близките си хора.

Не пропускайте „Игри на волята“ във вторник, 19 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    8 3 Отговор
    " Игрите на гладните маймуни " 5 ! Най добре рипащата пред камерите маймуна , на вечеря получава банан , а другите гледат , и преглъщат ! Но пък обясняват , че са много яки !
  • 2 Михал

    13 0 Отговор
    Гатчу е най-голямата издънка там, какъв командос е тоя бе, не може да плува , едвам го придърпаха на понтона.
  • 3 Мексо

    13 0 Отговор
    Дано всички други български командоси не са такива инвалиди и в мозъка и в тялото като Гатьо Амазонката. Двама яки мъже се возят на лодката като соп.ли. Колтуриста и дългуча и те се цопкат с жилетки. Какви са тези Гладиатори? Смях.
  • 4 българин

    13 0 Отговор
    ако не им дават храна извън предаването ще има жертви егати простотията
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Иван

    6 0 Отговор
    Ама верно ли има още хора които си мислят, че това което дават по телевизията всичко е истина..Стойте една седмица вкъщи и яжте само джанки и няма да можеш да станеш от леглото,камоли да играеш.. Вода за пиене от къде взимат като са на реката?!? Сигурно си носят от вкъщи специални термоси които преработват урината си ...

    Коментиран от #8

  • 7 Бай Митко

    5 0 Отговор
    Къв командос, кви пет лева?
    Неспирно дрънка простотии и си мисли, че с мускулите си ще спечели слава! Да ама не!
    Добре, че беше 40-килограмовата Вили, че го извади от водата този мускулест 90-килограмов командос.
    Гатьо ШАМАНДУРАТА!
    Чест на Андрей Гридин от 3-ти сезон, който каза обръщайки се към групата на мускулестите: "... и в най- лошата си форма мога да бия всички вас..." Подкрепяше и поздрави съперника си. Скромен и усмихнат човек! За пример! Чест!
  • 8 абе,

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Иван":

    Вода за пиене минерална им дават на корем ,виждат се шишетата.Имат дажба банан преди игра ,нищо че само за джанките бърборят като комбинацията им с водата води единствено до диария.Как ще играят игри като постояно ще имат стомашни проблеми?След игра се взимат от разтворимите витамини.Ако племето е втора поредна седмица на реката се дава по една консерва с русенско варено или боб за целия ден и всичко това е на 2/3 дена (не всеки ден), според зависи...Ако племето е трета седмица на реката вече се дава по една консерва с боб или русенско варено всяка вечер.Не разбирам защо самата продукция не признава за дажбите.